Af - 21/03-17 11:16

Populær burgerkæde udvider i Danmark: Åbner i to store shopping-centrePopulær burgerkæde udvider i Danmark: Åbner i to store shopping-centre

Den amerikanske burgerkæde Carl's Jr. har vokseværk i Danmark.

storybild

(Billede: Carl's Jr.)

Inden længe åbner tre nye restauranter i henholdsvis Storcenter Nord i Aarhus samt ved Bilka i Holstebro og Hundige sydvest for København.

Men det er ikke alt. Efter sommerferien åbner der endnu en Carl's Jr. i forbindelse med udvidelsen af Rødovre Centrum.

Det meddeler Dansk Supermarked i en pressemeddelelse. Det er Dansk Supermarked, der har franchiserettighederne til den amerikanske burgerkæde i Danmark.

Tidligere har den danske supermodel Nina Agdal lavet reklame for Carl's Jr., som er USAs femtestørste burgerkæde og på verdensplan har 3.729 restauranter fordelt på 39 lande.

Den første Carl's Jr. i Danmark åbnede i 2013 ved Bilka i Næstved Storcenter, og siden er der åbnet restauranter i forbindelse med Bilka i Vejle, Skalborg, Kolding, Tilst og Odense.

Læsernes dom: Sådan smager den nye McDonald's-burger
Læsernes dom: Sådan smager den nye McDonald's-burger

Om åbningerne af de nye burgerrestauranter siger Head of Franchise i Dansk Supermarked, Michael Hald:

»Vores restauranter skal være, hvor shopperne er – om det så er på byernes strøg, i centrene eller ved motorvejsafkørslerne. Vi har en stor udrulningsplan, og forventningerne til 2017 er høje.«

Hidtil er Sjælland - ud over Næstved - blevet forbigået, når der skulle åbnes nye restauranter, men det er altså slut med åbningerne i Hundige og Rødovre.

Nu kan du få en sushi-burger
Nu kan du få en sushi-burger

»Vi er blevet taget rigtig godt imod i Næstved, og resten af landet, og vi får hele tiden masser af henvendelser fra folk, der godt kunne ønske sig en Carl’s Jr. i deres by. Men vi har været nødt til at vente på, at vi havde de helt rigtige lokationer klar på Sjælland, og det kan vi så med glæde meddele, at vi har nu,« siger Michael Hald.

Restauranterne i Storcenter Nord i Aarhus og Rødovre Centrum bliver de første Carl's Jr. i Danmark, der åbner som særskilte restauranter. Hidtil er de kun åbnet i forbindelse med Bilkas varehuse.

Her kan du få legendarisk burger i dag - helt gratis!
Her kan du få legendarisk burger i dag - helt gratis!

Men Dansk Supermarked vil nu til at skrue op for antallet af Carl's Jr.-restauranter i Danmark. I fjor meddelte man, at man i løbet af de næste par år vil åbne helt op til 40 nye burgerrestauranter.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politi: Hjertetilfælde skyld i...
bt.dk
X Factor har allerede skabt årets...
bt.dk
Politi efterlyser mand efter seksuelt...
bt.dk
16-årig valgte at blive under...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx