Af - 16/12-15 11:08

Hanne er træt af muslimer med toiletpapir: Her er folks geniale svar til hendeHanne er træt af muslimer med toiletpapir: Her er folks geniale svar til hende

Et opslag på Føtex' Facebook går lige nu viralt. Hun mener, køen i Føtex er for lang, fordi ekspedienterne favoritiserer muslimer, der køber meget toiletpapir.

Bildstrecke im Grossformat »

Et nyt hashtag er gået viralt: #PrayForHanne hedder det.

Hanne har nemlig lavet en Facebook-opdatering, hvor hun klager over den lange kø, der er i Føtex. Hun mener, det skyldes, at Føtex diskriminerer mellem kristne danskere, må det forstås, og muslimer.

Hun skriver:

- Står i kø, det tager nærmest evigheder når I hjælper os danskere, imodsætningsforhold til muslimerne. Dem kan I godt lide, når du køber 100 toliletruller.

- Og vi danskere skal stå der og vente. Vågn op Danmark det kan da ikke passe.

Det har fået mere end 2.500 likes, 5000 kommentarer og er delt næsten 600 gange siden i går aftes ligesom memes med hashtagget bliver flittigt delt. Og ikke fordi, folk støtter budskabet.

Mange brugere gør grin med opslaget, og enkelte spørger, om det er for sjov.

Og det kan ikke afvises. I hvert fald er det flere ting ved Hannes profil, som er mystiske. I hendes profils URL (eksempelvis er www.facebook.com en URL) står der et mandenavn i stedet for Hanne.

Hun ændrer flere gange efternavn, mens hendes mands navn, i følge profilen, også skifter en gang. Det har heller ikke været mulig at finde hende på den oplyste adresse.

Metroxpress har forsøgt at få en kommentar fra Hanne på Facebook, men hun har ikke svaret.

TV: Smuk viral video hylder mangfoldighed
TV: Smuk viral video hylder mangfoldighed

Føtex afviser kritikken.

- Hos føtex og Dansk Supermarked generelt, skal der være plads til alle, og vi favoriserer ingen af vores kunder. Tværtimod hjælper vi glædeligt alle, og det er uanset personens oprindelse, skriver de på Facebook.


LÆS OGSÅ: GALLERI: Kan du få øje på noget uheldigt ved dette billede?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx