Af - 18/08-16 14:35

Børnelokker anholdt af Henrik Qvortrup: Havde rød sodavand og glidecremeBørnelokker anholdt af Henrik Qvortrup: Havde rød sodavand og glidecreme

Henrik Qvortrup foretog en civil anholdelse af en pædofil mand under optagelser til et nyt tv-program.

storybild

Anholdelsen skete i forbindelse med Henrik Qvortrup nye værtsjob på det kommende tv-program 'Børnelokkerne' på TV3. (Billede: Scanpix)

Søndag i sidste uge foretog Henrik Qvortrup en civil anholdelse af en børnelokker, som ville have sex med en 13-årig pige.

Det skriver Ekstra Bladet.

Anholdelsen skete i forbindelse med Henrik Qvortrup nye værtsjob på det kommende tv-program 'Børnelokkerne' på TV3.

Qvortrup kommer til at svare på tiltale i sit eget program
Qvortrup kommer til at svare på tiltale i sit eget program

Her konfronterer Henrik Qvortrup danske mænd, der på nettet chatter med det, de tror er 13-årige piger. Mændenes formål er at lokke de mindreårige piger til at mødes, så de kan presse dem til sex, skriver Ekstra Bladet. Men i virkeligheden er det redaktionen bag programmet, mændene chatter med.

Når mødet er sat op, er det Henrik Qvortup og et tv-hold, mændene møder. Søndag fik det konsekvenser for en pædofil mand, da Henrik Qvortrup og hans kolleger skulle optage konfrontationen med manden.

- Det blev dramatisk i søndags, hvor vi foretog en civil anholdelse, fortæller Henrik Qvortrup til Ekstra Bladet.

Henrik Qvortrup ryger på radio-pause under retssag
Henrik Qvortrup ryger på radio-pause under retssag

Sodavand og glidecreme
Han afslører samtidig, at en efterfølgende gennemgang af børnelokkerens taske viste, at han havde både Faxe Kondi, rød sodavand og glidecreme på sig.

Anholdelsen skulle ikke være den eneste gang, at tv-programmet har meldt børnelokkere til politiet, fortæller Henrik Qvortrup til Ekstra Bladet og tilføjer, at der lige nu kører sager på flere af de mænd, der har været med i programmet.

Henrik Qvortrup tiltalt i Se & Hør-sagen
Henrik Qvortrup tiltalt i Se & Hør-sagen

Han fortæller desuden, at han på trods af den dramatiske oplevelse, ikke følte sig bange.

- Jeg har ikke på nogen måde følt min sikkerhed truet, men vi har alle gange, hvor vi har været ude, haft vagtmænd med, siger han til Ekstra Bladet.

Adspurgt om han tror, at programmet kan afskrække nogle mænd til at mødes med mindreårige piger, siger Henrik Qvotrup, at programmet forhåbentlig kan få nogle mænd til at holde sig i skindet og få forældre til at blive ekstra opmærksomme på deres børns aktiviteter nettet.

'Børnelokkerne' har premiere på TV3 den. 30. august.

LÆS OGSÅ: Qvortrup: Samuelsen risikerer vælgerflugt

LÆS OGSÅ: Q: Uffe Elbæks vælgere vil fortsat være tiltrukket af drømmeriet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx