Af - 22/08-16 14:35

Kenneth blev ramt af træstamme på motorvejen: - Jeg kunne være dødKenneth blev ramt af træstamme på motorvejen: - Jeg kunne være død

Kenneth Faaborg Schrøder var nær kommet alvorligt til skade, da hans bil blev ramt af en træstamme på en motorvej. Samme sted blev en kvinde dræbt i går.

Bildstrecke im Grossformat »

En kvinde mistede i går livet, da disse sten blev kastet ned på motorvejen tæt på det sted, hvor Kenneth Faaborg Schrøders bil forleden blev ramt af en træstamme.

Kenneth Faaborg Schrøder fik sit livs chok, da han natten til torsdag kørte hjem til Odense fra sit arbejde i Esbjerg.

For da han kørte under en motorvejsbro i udkanten af Odense fløj der pludselig et enormt objekt ned på forruden af hans bil - nogen havde kastet en massiv træstamme ned fra broen.

Flere biler ramt af stenkast på fynske motorveje før drab
Flere biler ramt af stenkast på fynske motorveje før drab

- Det giver et skrald uden lige. Jeg laver et flyvehop i sædet. Det er rimelig voldsomt. Det kunne have gået helt galt, fortæller Kenneth Faaborg Schrøder til Ekstra Bladet.

Han vurderer, at træstammen har været et par meter lang eller mere. Den ramte heldigvis ‘kun’ det forreste af hans bil omkring kofangeren, så den 46-årige helikoptermekaniker slap uskadt fra episoden.

- Bilen kunne have væltet rundt, så det var heldigt, at den ramte, så jeg kørte lige over, siger han.

Så heldig var en tysk familie ikke, da de kørte på samme strækning i går. Her blev der kastet en 30 kilo tung sten ned på forruden af deres bil fra en anden bro ikke langt derfra. En kvindelig passager blev dræbt, mens den mandlige fører af bilen blev slemt kvæstet.

Dybt berørt tv-vært udlover dusør: Nogen må have dårlig smag i munden
Dybt berørt tv-vært udlover dusør: Nogen må have dårlig smag i munden

Set i det lys priser Kenneth Faaborg Schrøder sig lykkelig for, at han stadig er i live.

- De har stået og ventet på, at jeg nåede hen, for den ryger ned lige i øjeblikket, hvor jeg kører under. Så det er ikke tilfældigt. Jeg kunne være blevet dræbt eller kommet på sygehuset. Det er fuldstændig overlagt, siger han til avisen.

Det er tilsyneladende blevet en tendens, at ukendte gerningsmænd kaster tunge genstande ned på forbipasserende biler fra broer. Foruden de to episoder i sidste uge, har politiet registreret flere lignende tilfælde:

I januar i år blev en familie på fire ramt af en 30 kilo tung betonflise, der formentlig blev kastet fra samme bro, hvor en kvinde i går blev dræbt. I 2011 slap to politibetjente fra alvorlige skader, da deres patruljevogn blev ramt af en sten, da de passerede en gangbro i Brabrand, mens en sten i 2009 smadrede forruden på en bil, som kørte på motorvejen i det sydøstlige Odense. Her slap den kvindelige fører uskadt.

Politi: Stenkast mod bil på motorvejen er overlagt drab
Politi: Stenkast mod bil på motorvejen er overlagt drab

I 2006 blev fire unge fynboer desuden idømt henholdsvis tre måneders fængsel og 40 dages fængsel, efter de var blevet pågrebet i at kaste blandt andet store betonklodser ned fra en motorvejsbro syd for Odense.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx