Af - 14/02-14 12:18; Opdateret: 14/02-14 13:42

Joan Ørting: Sådan får du sex i dagJoan Ørting: Sådan får du sex i dag

Der er rigtig gode chancer for at få sex i dag ifølge sexologen Joan Ørting. Hun har også råd til hvordan du nemmest får det

storybild

Ifølge sexolog Joan Ørting er der rigtig gode chancer for at få sex i dag. Du skal bare tage masser af initiativ selv (Billede: Polfoto)

Lyserøde roser i badekarret og hjerte-chokolader til en formue er der altså ikke mange mænd, der af egen fri vilje hopper med på i dag. Men når nu Valentins Dag er kommet til Danmark, så kan man jo godt komme til at tænke på, hvad man helt konkret kan udvinde af den dybt kommercielle fejring af kærligheden den 14 februar.

Se videoen: Tyv har sex med mannequin
Se videoen: Tyv har sex med mannequin

Metroxpress har spurgt sexolog Joan Ørting om, hvad man reelt får ud af al den gøren kur til hinanden, som Valentins Dag efterlyser.

Vi får for lidt! Her er guiden til mere sex
Vi får for lidt! Her er guiden til mere sex

Tror du danskerne kommer til at få sex som følge af Valentins Dag?

- Ja! Helt bestemt! Jeg tror, at danskerne får meget mere sex i dag, end en hvilken som helst anden dag. Der er flere, der dater i dag, og derfor er der også større chancer for, at man ender i kanen med hinanden. Piger er meget åbne for den her spænding, der er omkring dagen. De tænker meget over, hvad der kan ske, og hvem de ender på date med. Hvem, der bliver deres 'Valentine'.

Ny sexpartner ER den bedste måde at komme over eks'en på
Ny sexpartner ER den bedste måde at komme over eks'en på

Hvad skal man gøre for at få sex i dag?

- Ved at være på banen selv, og tage et valg. Hvis man gerne vil fejre Valentins Dag, og har en forventning om, at der skal være romantik og sex, så må man selv iscenesætte det. Man skal turde at få et nej, og så må man bare tage den næste, der bider på. Men det handler altså om at komme ud af sin 'comfortzone', og tage noget initiativ, siger Joan Ørting.

Anklage: Lærerinde gav elev blowjob og sendte nøgenbilleder
Anklage: Lærerinde gav elev blowjob og sendte nøgenbilleder

I følge Joan Ørting gælder det både mænd og kvinder. Men især kvinder skal være mere aktive selv, hvis de gerne vil fejre Valentins Dag. Det nytter ifølge Joan Ørting ikke noget at sidde og blinke med øjenvipperne, og surmule hvis manden ikke har købt blomster. Budskabet er klart: Pigerne skal finde ud af, hvad der gør dem allermest glade, og så skal de få det til at ske selv.

- Hvis man vil have romantik i dag, så skal man selv gå ud og købe ind til lækre drinks og middag, og man skal selv forføre sin partner ind i soveværelset. Vis din mand, at du begærer ham, lyder det fra sexologen.

Her er den mest romantiske video du ser i dag
Her er den mest romantiske video du ser i dag

- Mænd gider ikke, at en eller anden amerikansk kommerciel tradition skal pådutte dem at bruge penge på dyre blomster og chokolade, så derfor kan pigerne sørme godt se at gøre noget for, at det bliver romantisk og dejligt, når det nu mest er dem, der vil fejre dagen.

Metroxpress spurgte også til dilemmaet om, hvem man skal vælge, hvis man er en af dem, der har mere end en partner:

Den har du ikke set komme: Her er den perfekte valentinsgave til manden
Den har du ikke set komme: Her er den perfekte valentinsgave til manden

Holder man Valentins Dag med elskeren, kæresten eller dem begge?

- Man vælger sin ægtefælle. Den person man har indgået en pagt med. Problemet med en elsker er jo, at man også indgår en form for pagt med en elsker, og så bliver det lige pludselig besværligt på grund af al det hemmelighedskræmmeri. Jeg synes man skal holde sig fra hemmelighedskræmmeri, siger Joan Ørting, og ønsker glædelig Valentins Dag.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet advarer: Det her tilbud ER...
bt.dk
Politiet: Død person fundet i bil med...
bt.dk
Ekspert slår alarm: 'Det her er den...
bt.dk
50-årig verdensstjerne skal være far
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx