Af - 02/05-16 14:43; Opdateret: 02/05-16 20:11

Nicklas svarede på læser-spørgsmål: Derfor får jeg ikke fjernet mine brysterNicklas svarede på læser-spørgsmål: Derfor får jeg ikke fjernet mine bryster

Ny undersøgelse viser, at hver tredje mand har kvindelige bryster. Det har 22-årige Nicklas og på grund af brysterne, går han sjældent udenfor. Klokken 15 kan du chatte med ham.

Nicklas Mindegaard siger tak for en god livechat på mx.dk i dag og for de mange positive kommentarer, som han har høstet efter at have været i dagens avis. Nu har andre medier også vist interesse for hans historie. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Jeg føler mig ikke som om, jeg er en rigtig mand.

Sådan siger 22-årige Nicklas Mindegaard fra Vejle i dagens metroxpress. Han har nemlig udviklet kvindelige bryster, altså bryster der buler lidt ud, ligesom små kvindebryster og som kaldes gynækomasti. Bryster, som han er blevet drillet med, siden han var 11.

Men han er langt fra den eneste mand, der døjer med gynækomasti. En ny undersøgelse, som YouGov har udarbejdet for metroxpress viser, at hver tredje mand døjer med kvindelige bryster. Samtidig er andelen af mænd, der får fortaget brystreducerende operationer, fordoblet siden 2008.

Nicklas Mindegaard har altid været overvægtig, men da han i en periode forsøgte at tabe sig ved at træne og spise mindre, var brysterne der stadig. Også Nicklas Mindegaards familie er overvægtige, men ingen af dem døjer med gynækomasti.

I dag klokken 15 kan du stille spørgsmål til Nicklas Mindegaard. Allerede nu kan du stille dine spørgsmål nederst i artiklen, og så besvarer Nicklas Mindegaard dem løbende fra klokken 15. Du kan også følge med i livechatten her.

"Hvor har du gemt dine bryster, Freja"?

Jeg er ikke så meget udenfor på grund af mine bryster. Når jeg er, går jeg i sort, fordi jeg har hørt, det slanker. Når teenagedrenge kigger på mig, tænker jeg over, om de kigger på mine bryster. Det ligger altid i mine tanker, om jeg mon bliver gjort til grin.
Det siger Nicklas Mindegaard.

Hans manglende selvtillid går også ud over forholdet til datteren.

- Jeg vil ikke vise mig frem, når jeg er i badeland med min to-årige datter. Så det betyder, at jeg aldrig er i vandet og lege med min datter, siger han.

Derfor er hver tredje danske kvinde utilfreds med sine bryster
Derfor er hver tredje danske kvinde utilfreds med sine bryster

I dag har Nicklas Mindegaard dog valgt at vise sine bryster frem i metroxpress:

- Jeg har fortalt det til mange af mine venner, og det har givet mig energi. Nu må det være på tide, at alle andre også ved, hvordan jeg er, så jeg kan komme lidt ud og droppe de sorte trøjer i stedet for at skamme mig over mine bryster.

LÆS OGSÅ: Misfornøjet kunde skamklipper kvindelig frisør

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Remee er ikke imponeret over Sanne:...
bt.dk
Tidligere dobbeltagent fundet hængt i...
bt.dk
'Mette Frederiksen, du må aflive et...
bt.dk
Godt nyt til FCK efter fadæse:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx