Af Simone Augusta Lundt - 05/07-17 17:54; Opdateret: 06/07-17 08:31

Sofie raser over Fitness Worlds nye priser: I glemmer en væsentlig ting!Sofie raser over Fitness Worlds nye priser: I glemmer en væsentlig ting!

- Jeg føler mig overset som eksisterende medlem

storybild

Personerne på billedet har ikke noget med sagen at gøre.
(Billede: Malene Anthony Nielsen (arkiv). )

Ved du noget om sagen? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

Fitness World har tirsdag meldt ud, at firmaet vil sætte dets abonnementer op med 10 kroner ekstra om måneden. Men det er 24-årige Sofie Dyjak slet ikke tilfreds med.

Hun har været abonnent i mere end fem år, og siden indmeldingen er hendes abonnement steget stødt, fortæller hun. Fra september i år skal hun endnu en gang betale mere for sit abonnement, end da hun først meldte sig ind. Men det er slet ikke kun de 10 kroner ekstra, hun er utilfreds med. Hun mener, at firmaet oversér en væsentlig ting: Nemlig dets trofaste kunder.

»De 10 kroner betyder egentlig ikke så meget. De sender ofte tilbud ud, men det er kun til folk, som ikke har fået medlemskab endnu. Jeg har været medlem i over fem år, men jeg har aldrig fået et eneste tilbud. Jeg føler mig overset som eksisterende medlem,« fortæller Sofie Dyjak.

Hun forstår ikke, at der ikke er flere goder ved at være medlem af Fitness World, hvorfor de eksisterende medlemmer ikke kan få tre måneder gratis træning, en drikkedunk eller noget helt tredje. Hver måned betaler hun omkring 250 kroner, men hun mener, at hun kunne få mere for pengene.

Derfor slog hun 4. juli et opslag op på Fitness Worlds Facebook side. Det kan umiddelbart se ud til, at mange er enige med Sofie Dyjak, da over 3.000 Facebook-brugere 'synes godt om' hendes opslag.

»Tilbuddene er helt klart en strategi for at lokke nye medlemmer til, når man så har dem inde, så er det fint. Det kan godt være, der ikke er råd til tilbud til eksisterende medlemmer. Men når man gang på gang kan lave tilbud til nye medlemmer, så burde der være råd til noget til eksisterende medlemmer,« siger Sofie Dyjak.

Administrerende Direktør i Fitness World, Steen Albrechtslund,  forstår godt Sofie Dyjak, men siger, at der er meget godt på vej til medlemmerne.

»Jeg kan da godt forstå, hvis nogle medlemmer er ærgerlige over prisjusteringen, det er meget naturligt. Den primære årsag til, at vi har fortaget prisjusteringen, er for at gøre vores Fitness World-produkt endnu bedre,« fortæller Steen Albrechtslund.

Noget af det som Fitness World vil bruge de ekstra penge på er renovering af centrene. De skal blandt andet have nye baderum og omklædning. Derudover kommer der 13 nye centre, og de vil udvikle flere koncepter i forhold til holdtræning.

I løbet af i år kommer der i 136 centre en gratis 'Body Composition Analyzer', der er en avanceret vægt.

»Vi kan blive ved med at levere det samme produkt, men forbrugerne ændrer sig og markedet ændrer sig, og nu har vi sagt til os selv, at nu trykker vi på speederen for udviklingen,« siger Steen Albrechtslund.

I den mail som Sofie Dyjak fik, da hun blev oplyst om, at hun skulle betale 10 kroner mere, var de nye tiltag dog ikke lige så udpenslet, som det Steen Albrechtslund fortæller til BT. Der stod følgende i mailen:

'En stor del af vores centre skal løbende renoveres og have nyt træningsudstyr. Derudover åbner vi 10 nye centre i løbet af efteråret, så du måske får endnu kortere til den nærmeste Fitness World.'

Ved du noget om sagen? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Offentligheden havde ingen adgang:...
bt.dk
Mand med jagtgevær fik politi til at...
bt.dk
Donald Trump i smutter: Kom til at...
bt.dk
Tidligere skovrider med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx