27/09-17 11:56

Politiet advarer om farlig mand - ring straks til politiet, hvis du ser ham!Politiet advarer om farlig mand - ring straks til politiet, hvis du ser ham!

Østjyllands Politi efterlyser 23-årige Brian Sanddahl i forbindelse med et knivstikkeri på Randersvej i Aarhus  tirsdag aften. Her blev en 36-årig mand stukket i skulderen. Ved samme lejlighed blev tre drenge truet med kniv.

storybild

(Billede: Politifoto)

Politiet oplyser følgende om episoden:

'Omkring kl 23.21 var tre drenge på 14 år på vej hjem fra fodbold, da de blev stoppet op af en mand ved Veri-centret på Frijsenborgvej. Manden bad dem hjælpe ham med at finde sin bil. Da drengene sagde, at de skulle hjem, truede manden dem med en kniv og sagde, han ville stikke dem, hvis de ikke hjalp ham og fulgte med ham.

Da manden ikke kunne finde en bil, forsøgte han nu at stoppe tilfældige bilister for at få adgang til deres bil. Det lykkedes dog ikke. På p-pladsen ved Shell og Q8 tæt på McDonald's på Randersvej steg tre personer ud af en bil, hvorefter manden gik hen til dem og forlangte at få bilnøglerne. Da de nægtede, truede han med at slå dem ihjel og stak ud efter den ene, en 36-årig mand, som han ramte i armen med kniven.

Herefter løb gerningsmanden fra stedet - denne gang uden at tage de tre drenge med.

Østjyllands Politi efterlyser i den forbindelse den formodede gerningsmand 23-årige Brian Sanddahl. Hvis man ser ham, eller ved hvor han er, bedes man med det samme ringe til Østjyllands Politi på tlf. 114. Politiet betragter ham som farlig og muligvis bevæbnet.

Brian Sanddahl beskrives som:

Dansk af udseende23 år182 cm høj, alm. af bygningSkaldet i siderne, kort mørktblond hår på toppenLidt skæg på hagenBlå øjneIført mørkt mørkeblå jeans, grå striktrøje med teksten "GAP" på maven og sorte Nike-skoHar en tatovering på venstre side af halsen med tallene: 140994

»Vi ser med stor alvor på episoderne i går aftes og er nu i gang med at stykke forløbet sammen og har sat flere efterforskningsskridt i gang. Vi hører meget gerne fra borgere, der kan hjælpe os med at få flere detaljer på plads i forbindelse med hændelserne i går, eller borgere der har set den efterlyste,« siger vicepolitiinspektør Carsten Kousgaard.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Overvældende interesse for at se...
bt.dk
Tre biler går op i røg i Ishøj:...
bt.dk
Finns hus er usælgeligt: Et enkelt...
bt.dk
Kongehuset deler billede indefra: Her...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx