Af Ritzau - 27/07-16 05:29; Opdateret: 27/07-16 06:04

Sten kastet fra togbro smadrer forrude på bil i VallensbækSten kastet fra togbro smadrer forrude på bil i Vallensbæk

En bilist formåede at standse sin bil sikkert, efter at en ukendt gerningsmand havde kastet en sten mod bilen.

storybild

En sten blev natten til onsdag kastet mod en kørende bil på Vejlegårdsvej. Føreren kom ikke alvorligt til skade og kunne parkere sin bil sikkert efter oplevelsen. Genrefoto (Billede: Free/Colourbox)

En bilist på Vejlegårdsvej har natten til onsdag fået en ubehagelig oplevelse, da en sten blev kastet ned fra en togbro og ramte hans forrude.

Chaufføren fik glas fra ruden i ansigtet, men kunne stoppe bilen sikkert.

Københavns Vestegns Politi leder nu efter personen bag stenkastet, fortæller vagtchef Lars Guldborg.

- Vi bliver klokken 04.30 kaldt ud til Vejlegårdsvej, hvor en person på en togbro har kastet en sten mod en bil, der kommer kørende under broen. Bilen bliver ramt på forruden, og føreren får glas i ansigtet, siger han og fortsætter:

- Føreren kommer ikke yderligere til skade og formår at få standset bilen. Hans skader kræver ikke en ambulance. Han er dybt rystet, men har det godt.

Der var ikke andre personer i bilen, og chaufføren ringede selv til politiet og anmeldte episoden.

Bilen kom kørende ad Vejlegårdsvej nær Vallensbæk Strand Station og Køge Bugt Motorvejen. Bilisten nåede akkurat at lægge mærke til noget mistænkeligt, da han nærmede sig broen.

- Føreren siger, at lige umiddelbart inden han kører ind under broen, ser han en person, der kigger ned på vejen. Da han så kører tæt på broen, kommer der en sten. Så det er en person, der har villet ramme en bil, siger Lars Guldborg.

Politiet er kort efter klokken 05 i gang med at arbejde på stedet og leder efter gerningsmanden. Dog er det et sparsomt signalement, betjente har at gå efter. Det er formentlig "en mand iført mørk tøj".

Vejlegårdsvej er en gennemgående vej, der løber mellem Gl. Køge Landevej og op til Vallensbæk. Den kan være trafikeret, men om natten er det sparsomt med biler.

Politiet har endnu ikke fået registreret, hvor stor stenen er. Det er derfor uklart, om der er tale om en mursten, en flise eller andet. Dog har stenen været stor nok til ikke blot at få ruden til at krakelere, men knuste glasset.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx