Af Christian Hansen - 02/03-18 14:59

TV 2 søger medvirkende til dukke-sex: 'Vi betaler transport og omkostninger'TV 2 søger medvirkende til dukke-sex: 'Vi betaler transport og omkostninger'

Præcisering: Efter denne artikel er blevet publiceret har nyhedschef på TV 2 Nyhederne, Jacob Kwon, præciseret, at de omkostninger, TV 2 vil betale deres kilde i forbindelse med at have sex med en dukke, alene drejer sig om transport og forplejning.

storybild

Et billede af en sex-dukke med tilhørende tekst, hvor en TV 2-journalist efterlyser en 'sej fyr' til korporlig omgang med den silikone-fabrikerede 'kvinde,' har turneret på Facebook det seneste døgn.

Nu bekræfter nyhedschef på TV 2 Nyhederne, Jacob Kwon, over for BT, at afsenderen er det landsdækkende medie. Helt præcist er det en journalist på TV 2's nye digitale medie, Echo, der satser på et ungt publikum, der har forfattet teksten og lagt billedet ud i dating-universet 'Tinder.'

»Ja, det er rigtigt. Det kommer fra vores unge redaktion, Echo,« siger Kwon og forklarer, hvad meningen er med efterlysningen, der kommer efter, at dukke-bordellet Doll House har slået dørene op i Aarhus.

»Det er stadig på et meget tidligt stadie, og vi må se på, hvad der kommer ud af det, men den overordnede tanke er, at sex fylder meget i den her målgruppe. Nu er der så nogle, der har forsøgt at lave et bordel med sexdukker, og det er ret interessant at se, om der er nogen, der vil bruge dem som substitut. Nu har vi så lagt en snor ud for at se, om der er nogen, der vil medvirke.«

TV 2 betaler gerne de udgifter, der måtte være for ham, der er klar til at fortælle om oplevelsen til mediet bagefter, lyder det fra Jacob Kwon.

»Vi er villige til at betale de omkostninger, der er forbundet med det. Men vi giver ikke løn for det, og der bliver ikke tale om, at TV 2 betaler for selve sex-akten.« siger han.

Han fortæller, at ideen om at efterlyse mænd, der er klar til at fortælle om en særlig sex-oplevelse, er helt i tråd med, hvad læserne kan forvente at se mere af fra TV 2 Echo.

»Man skal huske, at det er et ungt publikum. Vores unge-redaktion kommer til at prøve grænser af, og de får en ekstra line sammenlignet med vores øvrige redaktioner,« siger Jacob Kwon.

- Dukkerne er primært lavet af en form for silikone og rustfrit stål.- Leddene kan bøjes som et menneske.- De er mellem 148-158 cm høje og vejer omtrent, hvad en person på den størrelse ville veje i virkeligheden - omkring 50 kg.- Efter hvert besøg bliver dukkerne rengjort og afsprittet. Rengøringen foregår med hjælp fra en form for pipette, der kan tage væsker ud.- Man bestemmer selv, om man vil være sammen med dukkerne uden eller med kondom.- Man må ikke bide i dukken eller kradse den, men man må gerne slå den.- Der er intet mekanisk i dukkerne

Kilde: TV 2 Østjylland

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bokselegendens rørende bisættelse:...
bt.dk
Tre sikre og en masse spørgsmålstegn:...
bt.dk
Poul Bundgaards stenrige barnebarn...
bt.dk
Klavs Bruun forstår det ikke: 'Jeg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx