Af - 08/04-14 08:43

Politiet stopper bestilling af fotovogne: Drukner i henvendelserPolitiet stopper bestilling af fotovogne: Drukner i henvendelser

Efter at politiet i Sydsjællands og Lolland-Falsters politikreds har åbnet for bestilling af fotovogne, er henvendelserne væltet ind.

storybild

(Billede: Polfoto)

150 borgere har henvendt sig til Sydsjællands og Lolland-Falsters politikreds, fordi de gerne vil have ordensmagten ud for kontrollere bilisterne i deres område.

Advarede mod fartkontrol med træpalle
Advarede mod fartkontrol med træpalle

Men det er for mange, og politikredsen har nu måtte stoppe for bestillingerne på politiets hjemmeside, skriver DR.dk

- På det første døgn fik vi 75 henvendelser, og på en uge har vi fået mere end 150, siger Erik Mather, leder af færdselspolitiet i kredsen, til DR Nyheder.

Bøderegn på vej: Stærekasserne kommer
Bøderegn på vej: Stærekasserne kommer

Sydsjællands og Lolland-Falsters politikreds åbnede som den første i Danmark fornylig op for, at borgere kunne henvende sig, hvis de gerne ville have en fotovogn ud i nærområdet, men interessen oversiger nu politiets ressourcer.

Og politiet frasorterer nu 50 henvendelser og koncentrerer sig i første omgang om 100 fartkontroller, som man vil gennemføre inden for tre uger.

Civile betjente i vild biljagt - efter hinanden
Civile betjente i vild biljagt - efter hinanden

- Det er rigtigt positivt, at borgerne har taget imod systemet og ønsker at medvirke i, hvor der er behov for kontrol. Og når nyhedsinteressen daler lidt, vil nu nok også nå et niveau, hvor vi kan følge med, siger Erik Mather.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Voldsom brand raserede i europæisk...
bt.dk
Charlotte er alenemor til syv:...
bt.dk
Kim Walls mor fokuserer på...
bt.dk
BTs fodboldkommentator: Spørge-Åge...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx