Af Ritzau - 17/01-17 09:58; Opdateret: 17/01-17 12:36

Politi anholder seks personer for knivstik i SkagenPoliti anholder seks personer for knivstik i Skagen

En 20-årig mand er fortsat i kritisk tilstand, efter at han blev stukket med en kniv i Skagen mandag aften.

storybild

Politiet har anholdt seks personer for et knivstikkeri i Skagen. (Billede: Free/Colourbox)

Nordjyllands Politi har anholdt seks mænd i forbindelse med et knivstikkeri i Skagen, hvor en 20-årig mand mandag aften blev stukket med en kniv.

De anholdte er alle sigtet for drabsforsøg. Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Den unge mand blødte voldsomt efter knivstikket og blev kørt til behandling på sygehus. Manden er fortsat i kritisk tilstand, oplyser vicepolitiinspektør Frank Olsen.

- Vi har i løbet af aftenen og natten foretaget tekniske undersøgelser på og omkring gerningsstedet for dokumentation og sporsikring, siger vicepolitiinspektøren i en pressemeddelelse.

Han oplyser desuden, at der i sagen er afhørt en række vidner. Vidnerne var med til at sikre, at politiet kunne anholde de seks mænd.

Mændene er alle fra Skagen og mellem 19 og 41 år. Den første blev anholdt 20.08 mandag aften, mens den sidste blev anholdt tirsdag klokken 10.58.

Politiet fandt den 20-årige livløs i en lejlighed mandag, efter at en borger kort før klokken 19.29 ringede 112 og fortalte, at der var slagsmål i en lejlighed på Skagavej i Skagen.

Da betjente ankom til stedet, var kun den sårede mand i lejligheden, men vidner fortalte, at de så tre personer løbe væk.

Motivet er fortsat ukendt.

Politiet forventer, at en 22-årig mand, der blev anholdt mandag, bliver løsladt i løbet af tirsdagen, men der er planlagt et grundlovsforhør i Retten i Hjørring tirsdag 17.30.

Det er endnu usikkert, hvor mange af de anholdte, der skal fremstilles, og politiet vil ikke fortælle, hvordan de sigtede forholder sig i sagen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Borgere i protest: Historisk kro står...
bt.dk
Han blev ofret af cheftræneren: 'Jeg...
bt.dk
14-årige Jonas kom i kæmpegæld på...
bt.dk
Den sidste direktør holdt i 21 dage:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx