Af - 27/04-17 17:24

Hypnotisør misbrugte 16-årig i et år: Nu anklages han for flere voldtægterHypnotisør misbrugte 16-årig i et år: Nu anklages han for flere voldtægter

Anklagerne vælter nu frem mod en hypnotisør, der er tiltalt for adskillige overgreb på en 16-årig pige igennem et år.

- Den hypnotisør har også forgrebet sig seksuelt på mig.

Sådan har kvinde efter kvinde fortalt Københavns Vestegns Politi om en 42-årig hypnotisør fra Rødovre. Især efter at BT i december sidste år begyndte at bringe beretninger fra over en håndfuld kvinder, der følte sig udsat for seksuelle krænkelser, mens de var i hypnosebehandling i hans nu lukkede klinik »Hypnotic« i Rødovre Centrum.

Afsløringerne kom frem, fordi hypnotisøren på det tidspunkt 'kun' var anklaget for groft at have udnyttet en 16-årig pige seksuelt, mens hun gennem et år gik i hypnosebehandlinger hos ham.

Hypnotisør misbrugte 16-årig pige i et år: Fik hende til at kaste op med sin penis
Hypnotisør misbrugte 16-årig pige i et år: Fik hende til at kaste op med sin penis

De nye anmeldelser til politiet har nu ført til, at den 42-årige hypnotisør er blevet anklaget for to tilfælde af fuldbyrdet voldtægt samt talrige tilfælde af anden kønslig omgang og blufærdighedskrænkelse i forhold til sine kvindelige klienter.

- I alt har vi fået 16 henvendelser fra kvinder, der har følt sig seksuelt krænket af hypnotisøren. Den nærmere efterforskning har resulteret i, at vi har sigtet ham for otte yderligere forhold udover de forhold, som han fra begyndelsen har været sigtet for over for en 16-årig pige, oplyser vicepolitikommissær Ole Nielsen fra Københavns Vestegns Politi.

Hypnotisøren var til afhøring om de nye forhold i sidste uge, og efterforskningslederen forventer, at der vil blive rejst tiltale mod hypnotisøren, når efterforskningen er endeligt afsluttet, og materialet bliver sendt en tur forbi statsadvokaten.

At hypnotisøren nu direkte er anklaget for blandt andet at have voldtaget sine klienter i to tilfælde efter straffelovens egentlige voldtægts-paragraf 216 er juridisk set en skærpelse i forhold til den indledende sigtelse. Den handlede om at have overtrådt straffelovens noget mildere paragraf 220 ved 'kun' at have misbrugt den 16-åriges piges behandlings- eller plejemæssige afhængighed af ham i forbindelse med hypnosebehandlingen.

Hypnotisør om misbrug af 16-årig pige: - Hun ville selv
Hypnotisør om misbrug af 16-årig pige: - Hun ville selv

Den 16-årige pige gik til behandling hos hypnotisøren i et års tid fra sommeren 2015 til juni 2016. Her har han ifølge sigtelsen forgrebet sig seksuelt på hende i ni tilfælde. I seks tilfælde fik han udløsning i munden på den psykisk skrøbelige pige. I et af tilfældene kastede hun op undervejs.

- Det kan godt passe, at der har været seks behandlinger, hvor jeg har haft mit lem i hendes mund. Det kan sagtens passe. Det skete alle gangene, mens hun lå på knæ foran mig. I ingen af tilfældene foregik det, mens hun lå på den lænestol, hvor behandlingerne foregår, lød det fra hypnotisøren, da han i december var i Retten i Glostrup. Her forsøgte man at få afviklet sagen mod ham omkring den 16-årige klient som en tilståelsessag, men det kunne han ikke gå med til.

Hypnotisøren mente, at der havde været tale om frivillig medvirken fra pigens side, som han benægtede havde været i hypnose. Han var oprindeligt sigtet for groft at have misbrugt hendes behandlingsmæssige afhængighed af ham til under hypnose at forgribe sig seksuelt på pigen gennem et år.

Efter omtalen af sagen med den 16-årige pige eksploderede sagen nærmest med henvendelser fra andre kvindelige klienter, der i de senere år har følt sig seksuelt krænket, når de tillidsfuldt havde lagt sig på briksen hos den 42-årige mand, lukket øjnene og slappet fuldstændig af til hans rolige stemme.

Onani, berøringer og samleje: Nu vælter sex-hypnotisørens ofre frem
Onani, berøringer og samleje: Nu vælter sex-hypnotisørens ofre frem

Da seks kvindelige klienter var stået frem og havde fortalt om hypnotisørens yderst alternative form for behandling, valgte Vestegnens Politi at gå offentligt ud med en efterlysning af kvinder, der havde været udsat for overgreb fra hans side. Det bragte det samlede antal henvendelser op på 16.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

United-fans er sure trods sejr: HAN...
bt.dk
Lars Løkke lagde en blomst ved...
bt.dk
Kryptisk DR-chef om ny X Factor-vært:...
bt.dk
Curlingherrerne lever endnu i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx