Af - 19/09-16 15:51; Opdateret: 19/09-16 16:39

Vibe gør klar til hjemmefødsel: Se hendes geniale opslag til naboerneVibe gør klar til hjemmefødsel: Se hendes geniale opslag til naboerne

Nabo troede, at familien skulle holde fest, men der var en helt anden grund til, at Vibe Friborg havde hængt et opslag op i opgangen.

storybild

(Billede: Vibe Friborg/Instagram)

- Kære naboer. I løbet af de næste par uger kommer der en lille ny beboer på første sal i nummer 26. Vi håber i kan bære over med os. Snup gerne et par ørepropper.

Sådan lyder en del af det opslag, som Vibe Friborg har hængt op i sin naboopgang. Om et par uger, skal fødslen af hendes og kæresten Rasmus Knudsen's lille nye baby nemlig foregå hjemme i stuen.

Terminen er sat til den 3. oktober, men som Vibe Friborg selv skriver i opslaget, har babyer det med at komme til verden, når det passer dem.

Beboerne i hendes egen opgang har allerede informeret, men nu har hun også forberedt naboerne ved siden af på, at hjemmefødslen kan medføre en smule larm. Derfor har de sat en skål med ørepropper ved siden af.

- Vi havde længe snakket om at skulle skrive en seddel til naboerne i opgangen ved siden af. Vi synes, at det er en sød og sjov måde at fortælle det på, siger Vibe Friborg til metroxpress. De venter sit barn nummer to.

Vibe Friborg fortæller, at en af beboerne til at starte med troede, at de skulle holde fødselsdagsfest. Men det er ikke helt det formål, som ørepropperne er købt til.

- Nu må vi se om nogen tager ørepropperne, griner Vibe Friborg, der har delt billedet af opslaget på sin Instagramprofil.

Bella gør op med avocado-pigerne på Instagram
Bella gør op med avocado-pigerne på Instagram

Kanye West er endelig på Instagram
Kanye West er endelig på Instagram

Andrea Elisabeth Rudolph er gravid igen
Andrea Elisabeth Rudolph er gravid igen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx