Af - 12/01-17 12:47

20-årig kvinde døde på festival: Politiet har nu fået svar på de sidste prøver20-årig kvinde døde på festival: Politiet har nu fået svar på de sidste prøver

Der er nedslående nyt i sagen om den 20-årig kvinde, der pludselig afgik ved døden på Roskilde Festival i sommer.

storybild

(Billede: Mathias Løvgreen Bojesen)

Natten til lørdag den 2. juli 2016 fik en 20-årig kvinde pludselig vejrtrækningsproblemer, da hun lå i sit telt på Roskilde Festival.

Ved siden af lå veninden, der med hjælp fra vennerne fik fragtet den unge kvinde ud foran teltet, hvor de udøvede førstehjælp. Den 20-årige blev hentet i ambulance, men døde på hospitalet samme nat.

Men det har lige siden været et mysterie, hvorfor hun døde.

Siden er der blevet foretaget et hav af tests i håbet om at finde dødsårsagen, men onsdag kom de sidste prøver retur, og de kunne kun udelukke to ting: Pigen var ikke påvirket, og hun har ikke været udsat for en forbrydelse.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport:

Det har ikke været muligt at fastslå dødsårsagen i forbindelse med en 20-årige kvindes død på Roskilde Festivalen sidste år. Der er foretaget omfattende retsmedicinske undersøgelser i sagen.

Der er ikke fundet spor efter alkohol, stoffer, lattergas, forgiftning eller andet i forbindelse med undersøgelserne, der kan forbindes med dødsfaldet, ligesom der heller ikke er fundet tegn på vold, eller at der skulle ligge en forbrydelse bag.

- Vi fik de sidste prøver tilbage i går, og der er stadig ikke et svar på, hvorfor hun døde. Det har taget lang tid at få svarene, men vi ville være helt sikker på at kunne udelukke alt, siger kommunikationsansvarlig Carsten Andersen til Ekstra Bladet.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

14-årig rapper vælter Danmark: Vi har...
bt.dk
DMI: Vejret bliver endnu værre - her...
bt.dk
Michael er sporløst forsvundet:...
bt.dk
Se billederne: Indere håner den...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx