Af - 08/08-16 09:11

Pia K's søn står frem: Derfor har jeg holdt min baggrund hemmelig indtil nuPia K's søn står frem: Derfor har jeg holdt min baggrund hemmelig indtil nu

Pia Kjærsgaards søn har droppet sit job som indvandrerkonsulent og er gået ind i Dansk Folkeparti.

storybild

Pia Kjærsgaards søn står i dagens udgave af Ekstra Bladet frem og fortæller, hvorfor han indtil nu har valgt at holde sin baggrund hemnmelig. (Billede: Scanpix)

Der er nok ikke mange, der ved det.

Men Dansk Folkepartis stifter Pia Kjærsgaard har en voksen søn, som indtil nu har holdt sin baggrund hemmelig for offentligheden.

Mand snottede efter Pia K på Folkemødet: Nu har politiet løsladt 46-årig
Mand snottede efter Pia K på Folkemødet: Nu har politiet løsladt 46-årig

Hele sit liv har han således undgået at blive kædet sammen med sin mor, som han ikke deler efternavn med.

Troels Gamst, som sønnen hedder, har i årevis arbejdet som specialpædagog med unge indvandrere. Nu har han så droppet sit job for at gå ind i dansk politik i det selvsamme parti, som hans mor i sin tid stiftede for 21 år siden.

Pia K. afviser kritik: Jeg ændrer ikke adfærd som formand
Pia K. afviser kritik: Jeg ændrer ikke adfærd som formand

Det skriver Ekstra Bladet, som i dag bringer et eksklusivt interview med sønnen til en af de mest markante og magtfulde skikkelser i moderne dansk politisk historie

I interviewet står Troels Gamst frem og fortæller, hvorfor han har lagt jobbet som integrationskonsulent på hylden for at forfølge en karriere i dansk politik. Samtidig afslører han, hvorfor han indtil nu har valgt at holde sin familiære baggrund hemmelig.

- Det er noget, som er sket gradvist, og det går mange år tilbage. Jeg vil tro, at det startede i slutningen af min teenagetid, fordi folk har haft den holdning til min mor, som de har haft. Og den måde som de har reageret på i skolen. Nok mere lærerne end kammeraterne, der var lidt ligeglade. Derfor lærte jeg hurtigt, at det nok var meget godt bare at være mig, uden at de vidste, hvem min mor var, siger Troels Gamst til Ekstra Bladet.

50 flygtninge flytter ind i hospital tæt på Pia K: Kan de ikke bo i telte i stedet?
50 flygtninge flytter ind i hospital tæt på Pia K: Kan de ikke bo i telte i stedet?

Han fortæller til avisen, at det har været frustrerende at holde sin baggrund hemmelig.

- Det har været super frustrerende, at jeg ikke bare kunne være mig og fortælle, hvad min mor laver, ligesom alle andre. Jeg har bare gerne villet være mig selv, og det har været irriterende, at jeg langt op i fyrrerne ikke har kunnet fortælle om min baggrund, siger Troels Gamst til Ekstra Bladet.

Udover at have været specialpædagog har Troels Gamst også været skribent, foredragsholder og debattør. Det fremgår af hans personlige hjemmeside HER.


LÆS OGSÅ: Pia K revser ny landsholdstrøje: Jeg forstår det ikke?

LÆS OGSÅ: Venstre tager S-DF-flirt med ophøjet ro

LÆS OGSÅ: Mette F. bejler til Dansk Folkeparti om politisk parløb

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx