Af - 25/05-15 15:52; Opdateret: 25/05-15 17:33

Ung kvinde fundet død i havnebassinUng kvinde fundet død i havnebassin

Politiet har endnu ikke haft mulighed for at underrette familien til en ung kvinde, der mandag eftermiddag blev fundet død i et havnebassin.

Liget af en ung kvinde blev i går fundet drivende rundt i havnebassinet i Hundested Havn i Nordsjælland.

En borger opdagede liget og kontaktede omgående politiet.

- Vi får en anmeldelse klokken 13.02 om, at der er en person, der kan ses drive i vandet omkring 20 meter ude i havnebassinet, siger vagthavende ved Nordsjællands Politi, OIe Hestbæk, til metroxpress.

Politiet har identificeret den unge kvinde, men vil ikke komme nærmere ind på hverken alder, bopæl eller anden form for identitet, da kvindens pårørende ikke er blevet underrettet endnu.

- Vi ved godt, hvem de pårørende er. Men vi har ikke fået dem underrettet, for vi kan ikke få fat i dem, siger Ole Hestbæk.

Det vides endnu ikke, om den unge kvinde er blevet udsat for en kriminel handling, men den umiddelbare teori hos politiet går på, at der er tale om et uheld.

- Vi har ingen mistanke om en kriminel handling. Vi er af den overbevisning, at det er en drukneulykke eller måske et selvmord, siger Ole Hestbæk og tilføjer, at dødsårsagen vil blive afklaret ved et ligsyn - og eventuelt en obduktion - der skal finde sted i dag, tirsdag.

Ole Hestbæk understreger, at der med al sandsynlighed ikke er nogen sammenhæng til en anden sag fra søndag aften, hvor en 68-årig mand blev anholdt på selvsamme havn.

Her ringede en mand til politiet og fortalte, at han havde mødt den 68-årige, der havde sagt, at han ville hoppe i havnen, og at han havde slået sin kone ihjel.

Han blev i går sigtet for drab og fængslet i fire uger men nægter sig imidlertid skyldig.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk designer forbavset over vare i...
bt.dk
Remee er ikke imponeret over Sanne:...
bt.dk
Renterne er på vej op: Så stor bliver...
bt.dk
Godt nyt til FCK efter fadæse:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx