Af - 04/10-14 10:34

Unge Socialdemokrater angriber Løkke: - Du er Danmarks største nasserøvUnge Socialdemokrater angriber Løkke: - Du er Danmarks største nasserøv

Danmarks Socialdemokratisk Ungdom langer lørdag hårdt ud efter blå bloks statsministerkandidat.

storybild

(Billede: Polfoto)

Samme dag som Venstre indleder partiets landsmøde i Herning, lancerer unge Socialdemokrater en kampagne i to af landets største aviser, hvor de angriber Lars Løkke Rasmussen og Venstre-formandens moral.

Under titlen "Danmarks Største Nasserøv" kritiserer DSU, Danmarks Socialdemokratisk Ungdom, Lars Løkke Rasmussen i en annonce, som lørdag er indrykket i Ekstra Bladet og Jyllands-Posten.

Løkke indleder jagten på Statsministeriet
Løkke indleder jagten på Statsministeriet

- Lars Løkke siger, at danskerne skal vende sig til at få mindre i løn og velfærden skal udsættes for nulvækst. Samtidig bruger han selv skatteydernes penge på alt fra cigaretter til franske hotdogs. Ja selv hans underbukser har du og jeg været med til at betale for. Alt i alt må man bare konstatere, at det virker som om manden står for en politik, han ikke selv kan finde ud af at efterleve, siger DSU-formand, Alexander Grandt Petersen.

Her er annoncen:

I annoncen opridses tre kontroversielle sager om Løkke, der gennem formandens karriere har medført intern kritik i Venstre og heftig debat om politikerens dømmekraft.
DSU afviser dog overfor Jyllands-Posten, at kampagnen er en omgang mudderkastning.

TV: Se Løkke og Thorning i hed elskovsaffære
TV: Se Løkke og Thorning i hed elskovsaffære

- Jeg synes, at det er en politisk debat. Jeg synes, at det er meget relevant for vælgerne at forholde sig til, hvilken statsminister der skal sidde i statsministerstolen. Man må huske på, at Lars Løkke efterhånden har flere meritter, hvor nogle er ganske personlige i forhold til, hvordan han kaster om sig med bilag, siger Alexander Grandt Petersen.

Venstre giver Løkke lønforhøjelse: Så meget får formanden
Venstre giver Løkke lønforhøjelse: Så meget får formanden

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Amalie Dollerup efter premieren: Jeg...
bt.dk
Lige efter brylluppet: Brudgom dræbt...
bt.dk
Åbenhjertig Michael Laudrup: Derfor...
bt.dk
Kender du ham? Brød ind til kvinde og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx