Af Karina Svensgaard - 23/09-17 21:56; Opdateret: 24/09-17 09:35

Vrede Kvickly-kunder raser: Hvorfor har I fyret Yvonne?Vrede Kvickly-kunder raser: Hvorfor har I fyret Yvonne?

Yvonne er ikke bare kassedame i Kvickly. Hun tilhører den uddøende kategori, som sender kunderne ud af butikken med et smil og venlig kommentar. Men nu har hun fået en fyreseddel, og det vækker harme.

storybild

Der var travlhed i Kvickly i Albertslund i dag, torsdag d. 5. november, hvor de åbnede butikken op med en masse gode tilbud og nye indkøbsmuligheder til kunderne. (Billede: Sophia Juliane Lydolph)

Eileen Klitvad har købt ind i Kvickly i Holte i mange år, men hun har sjældent truffet en kassedame som Yvonne. Hun kender hende ikke, men hun vælger altid hendes kasse, fordi hun får et smil og en venlige bemærkning med på vejen. Men da hun i fredags endelig fik takket Yvonne for hendes servicemindedhed, gik det op for hende, at det snart er slut med den venlige betjening.

»Jeg sagde: 'Det er så dejligt at betale hos dig, du er altid så glad, serviceminded og imødekommende, og jeg vælger din kasse bevidst. Hun kigger på mig og siger: 'Det må du ikke sige... Jeg er lige blevet fyret, og jeg søger og søger, og det er ikke til at finde et andet job'. Jeg blev både mundlam og ægte ked af det, og på vej ud i bilen følte jeg mig trist,« fortæller Eileen Klitvad på Facebook.

Derfor besluttede hun sig for at tage det sociale medie i brug, i håb om at finde en arbejdsgiver, der mangler en som Yvonne.

»Så jeg gik tilbage og spurgte hende, om jeg måtte lægge hendes billede og navn på Facebook i håbet om, at mit netværk kender nogle, der kan få glæde af hende,« fortsætter Eileen Klitvad.

Hendes opslag har i skrivende stund fået 232 kommentarer og er blevet delt 2.500 gange. Mange stemmer i og fortæller om deres oplevelser med Yvonne i kommentarfeltet.

»Jeg er rystet over, at man kan fyre en medarbejder, der er så kundevenlig og serviceminded. Jeg går også helst til Yvonnes kasse, jeg har handlet i Kvickly i Holte i 35 år, hun er den sødeste, venligste og mest hjælpsomme, jeg er blevet betjent af i alle de år. Er det ikke muligt at påvirke ledelsen,« spørger Henny Nielsen.

Rosie Twyford er enig med både ham og Eileen Klitvad:

»Jeg er fuldstændig enig med dig Eileen. Jeg anvender også altid den kasse, hvor Yvonne sidder grundet den altid gode service og venlighed samt smil. Vi vil savne Yvonne,« skriver Rosie Twyford.

Flere skriver, at de har rettet henvendelse til Kvickly i Holte og Coop for at få en forklaring på fyringen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Prins Henriks ønske: Overraskede...
bt.dk
Dyr falder døde om, når de går forbi...
bt.dk
Far til 14-årige og udviste Yiming:...
bt.dk
Nadia Shila: Jeg har ændret mig som mor
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx