Af - 26/03-15 22:54

80-årige Rud taget ved næsen: Penis-stank bredte sig i hjemmet80-årige Rud taget ved næsen: Penis-stank bredte sig i hjemmet

Borger fra Frederikssund havde blomst, der fik hjemmet til at lugte fælt.

storybild

Botanisk Have i København havde i 2012 omkring 15.000 besøgende, da deres Amorphophallus titanum sprang ud og afgav en rådden lugt. (Arkivfoto) (Billede: Polfoto)

- Det lugtede forfærdeligt, sådan en rådden lugt.

Sådan lyder beskrivelsen fra Rud Hansen om blomsten Amorphophallus rivieri, som han havde til at stå i huset, der fornylig sprang ud. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

TV: 'Er du klar på en trekant?' - Mor læser søns frække datingbeskeder op
TV: 'Er du klar på en trekant?' - Mor læser søns frække datingbeskeder op

- Jeg troede, jeg havde tændt op i brændeovnen med beskidt brænde. Pludselig stank der i hele huset. Jeg prøvede at smide mere brænde i ovnen, men det blev bare ved, siger den 80-årige mand, der altså fandt ud af, hvor den ubehagelig lugt kom fra:

- Så begyndte jeg lugte til alle mine planter, og pludselig fandt jeg ud af, hvad der stank. Nå, det er dig, tænkte jeg. Kan du se at komme ud. Jeg anede ikke, jeg havde sådan en blomst, men hurtigt gik det op for mig, at det måtte være en Penisblomst (Amorphophallus rivieri, red.).

TV: Se den nuttede og grimme næsehornsunge
TV: Se den nuttede og grimme næsehornsunge

Rud Hansen, der bor i Frederikssund, havde for fire år siden fået blomsterløg af sin søn og svigerdatter efter deres tur til Thailand.

Efter masser af pleje og omsorg, hvor Penisblomsten i mellemtiden havde vokset sig stor, sprang den ud for halvanden måned siden.

-Igennem flere år anede jeg ikke, hvad de løg ville udvikle sig til. Jeg plantede dem, som jeg altid har gjort, og de sprang med tre bladstængler, fortæller Rud Hansen.

TV: Far og datter laver imponerende 'Jurassic Park'-film af Lego
TV: Far og datter laver imponerende 'Jurassic Park'-film af Lego

Og til takke fik den 80-årige mand altså en fæl penis stank.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde fyret fordi hun forsøgte at...
bt.dk
Tv-kokken Jamie Oliver i knæ: Derfor...
bt.dk
Dansk koncert endte dramatisk: Gæst...
bt.dk
Kæmpe nedtur for Jamie Oliver:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx