Af - 09/01-14 10:56

Ataf overhalede politiet. Blev stoppet. Så skete dette …Ataf overhalede politiet. Blev stoppet. Så skete dette …

Vesterbro-rapperen Ataf Khawaja blev udsat for en usædvanlig oplevelse, da han ulovligt overhalede en civil politibil. Betjentene gav ham hverken klip i kortet eller bøde, men spurgte om, hvornår næste plade udkommer.

storybild

(Billede: Polfoto/Arkiv)

Alt så sort ud. Rapperen Ataf Khawaja sad parat i sin bil til at modtage bøde og klip i kørekortet. Men sådan skulle det ikke gå.

Det hele begyndte i et lyskryds.

HUSK lygterne! Politiet går efter cyklisterne
HUSK lygterne! Politiet går efter cyklisterne

- Den her bil med to ca 30-35 årige mænd kører op på min højre side, vi holder nu to biler ved et lyskryds og venter på det blir grønt - chaufføren i den anden bil får øjenkontakt med mig, og han kigger på mig lisom: Hva fanden glor du på....hvorefter han ryster på hovedet af mig. I det samme blir det grønt og bilen ved siden af mig skærer ind foran mig, hvorefter de fortsætter med 40 km i timen på en vej hvor man må køre 60, skriver Ataf Khawaja på sin Facebook-profil.

Lommetyve flænser dig, bliver udvist og kommer igen
Lommetyve flænser dig, bliver udvist og kommer igen


Ifølge rapperen var han ikke i tvivl om, at de to mænd i bilen forsøgte at provokere en reaktion frem – og det lykkedes.

Spritbilist forcerer brandafspærring og får bøderegn
Spritbilist forcerer brandafspærring og får bøderegn

- Efter et stykke tid ka jeg alligevel ik dy mig, så jeg laver en rimelig drastisk og langt fra lovlig overhaling og nu det mig der kører foran, men før jeg ved det har passageren i den anden bil rullet sit vindue ned og plantet et blåt blink på taget, sirenen lyder og jeg kører ind til siden med ti stemmer i mit hoved, der råber i munden på hinanden...'pansere?', skriver Ataf Khawaja.

Imens Ataf Khawaja sad bag rattet og tænkte 'hold kæft hvor er du dum Ataf, burde bare ha ventet og ik givet efter for provokationen - du burde vide bedre'.

Så kommer den uventede drejning i sagen – fra betjentene.

- Panseren kommer tilbage, men denne gang kigger han mig i øjnene og hans energi er mere imødekommende, han gir mig mit kort og siger så: 'Ja det er jo li til et klip i kortet og en go bøde oven i cap'en(jeg tænker sagde han virkelig cap'en)...meeen mig og min kollega tror på at du har lært lektien og derudover er vi helt vilde med 3 Små Perkere og Hva Du På, kommer der snart noget nyt?' For mig er det som pludselig at træde ind i et syretrip - what the fuck just happened???, skriver Ataf Khawaja og fortsætter:

- Syg oplevelse, og hva har jeg så lært af det....jo at de fleste unge pansere jeg har mødt er wierd, powertrippende og nedladende....men nogen af dem lytter åbenbart til mim musik. Hmm ved ik rigtig hvorn jeg har det med det, på den en side er jeg altid ydmyg overfor alle der digger min musik, men på den anden side havde en anden måske helt sikkert fået både bøde og klip i kortet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nyt menukort skræmte kunderne væk fra...
bt.dk
Beboer fundet død efter brand på...
bt.dk
Ballade internt i regeringen: Var det...
bt.dk
Sanne Salomonsen: Derfor bliver...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx