Af Simon Boas - 18/11-17 09:19

Åh nej - ubehageligt vejr på vej Åh nej - ubehageligt vejr på vej

Danskerne kan se frem til en rigtig kedelig weekend med både hagl, torden og frostvejr.

storybild

Foto: Shutterstock

Lørdag og søndag bliver bestemt ikke noget at råbe hurra for, når det kommer til vejret. Ifølge DMI kan vi nemlig se frem til to dage, hvor store dele af landet vil opleve både hagl og torden, mens vi i starten af næste uge vil opleve nattetemperaturer på helt ned til minus fem grader.

»Der er en del byger på vej ind over landet, og de passerer det meste af det nordlige Jylland lige nu, og vil inden længe bevæge sig ind over Midtjylland, Fyn og senere Sjælland og Bornholm. De kan være med både hagl og torden, mens der vil være temmelig meget blæst fra en sydvestlig retning,« siger vagthavende meteorolog hos DMI, Steen Rasmussen.

»Når det har passeret her omkring formiddagen, så går vinden mere over i vestlig og nordvestlig retning, og det giver plads til lidt sol, men der vil stadig være byger lokalt med hagl og torden flere steder,« fortsætter han.

Ifølge Steen Rasmussen vil et sådan vejrbillede ligeledes tegne sig søndag, mens vejret i starten af den kommende uge vil være domineret af kolde temperaturer.

»Den kolde luft kommer til at dominerer mandag og tirsdag med udbredt frost på ned til minus fem grader om natten. Onsdag skulle det dog blive lidt varmere igen.«

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nyt regnskab: Så meget tjener Danske...
bt.dk
Brøndby-spillerne fik fri: Zorniger...
bt.dk
Stjernen fortæller om rædselsaften:...
bt.dk
DMIs meteorolog har en nedslående...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx