Af Ritzau - 14/06-17 09:28; Opdateret: 14/06-17 15:52

Tre mænd med bandetilknytning fængslet for narko og voldTre mænd med bandetilknytning fængslet for narko og vold

Ved en større politiaktion i Horsens fandt Sydøstjyllands Politi narko, kontanter og forskellige typer våben.

storybild

Tre mænd, som politiet mener har tilknytning til banden Satudarah, er blevet varetægtsfængslet i fire uger. De sigtes blandt andet for salg af narko, vold og trusler. Arkivfoto. (Billede: Free/Colourbox)

Sydøstjyllands Politi har ved en større politiaktion i Horsens tirsdag anholdt tre mænd, som politiet mener har tilknytning til banden Satudarah.

I et grundlovsforhør ved Retten i Horsens blev alle tre mænd varetægtsfængslet i foreløbig fire uger.

Det oplyser vicepolitiinspektør Peter Balsgaard.

- Vi har over noget tid efterforsket mod særligt tre mænd fra Horsens, og i den forbindelse besluttede vi at foretage en aktion i går med henblik på at få anholdt disse personer, sagde Peter Balsgaard onsdag morgen.

- Vi foretog ransagninger flere steder, hvor der blandt andet blev fundet narko, nogle kontanter og forskellige typer af våben.

Han forklarede, at baggrunden for efterforskningen har været, at politiet er af den opfattelse, at de tre har relationer til bandegrupperingen Satudarah.

- Og da vi ikke gerne ser, at de lokaliserer sig i Horsens eller andre steder i politikredsen, så slog vi til, sagde vicepolitiinspektøren onsdag.

De tre mænd på 27, 32 og 32 år er blandt andet sigtet for salg af narko, for vold og trusler.

To andre mænd blev anholdt ved samme politiaktion. De er dog blevet løsladt igen uden sigtelser.

Ifølge Horsens Folkeblad nægtede alle tre mænd sig skyldige, da de blev fremstillet i grundlovsforhøret. Men de kærede ikke fængslingen til Vestre Landsret.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx