Af - 14/01-16 22:40; Opdateret: 14/01-16 22:56

Lykkelig hundeejer: Karma er kommet tilbage i live!Lykkelig hundeejer: Karma er kommet tilbage i live!

Tirsdag blev Kim Møllers hund påkørt af en bil og forsvandt sammen med den. I dag stod den pludselig foran hans dør. Chancen er én ud af en million, siger den lykkelige hundeejer.

Bildstrecke im Grossformat »

Det startede som noget af et mareridt for hundeejerne Pia Bang og Kim Møller.

Tirsdag eftermiddag blev deres to år gamle hund, Karma, nemlig ramt af en firehjulstrækker i høj fart efter at være løbet over landevejen for at hilse på nogle mennesker på den anden side.

En meget berørt Kim Møller fortalte i går til metroxpress, hvordan han fra sin have så firehjulstrækkeren ramme sin hund i meget høj fart, men - trods påkørslen - var bilen fortsat med hunden hængende fast på køleren. I hvert fald var hunden væk sammen med bilen.

Påkørt hund hang fast på køleren af flugtbil: Ejerne leder stadig efter Karma
Påkørt hund hang fast på køleren af flugtbil: Ejerne leder stadig efter Karma

Efter næsten to dage, hvor Kim Møller og en stor del af nabolaget af flere omgange havde været ude at lede efter Karma, havde han inderst inde opgivet alt håb og fjernet alle dens ting, fordi han var overbevist om, at hans hund var død.

Alligevel var han stået tidligt op torsdag morgen for at trodse snevejret og lede efter Karma endnu engang, men så pludselig, da han åbnede døren, stod Karma allerede uden for.

- Da jeg så hende, tænkte jeg: Det kan ikke passe! Det kan ikke være rigtigt! Og så blev jeg både enormt glad og enormt flov over alle de mennesker, der havde været ude at lede efter hende, hvis de nu tænkte, at "han må da være klar til en indlæggelse", siger han og tilføjer:

- Men heldigvis var der en anden, der havde set, hvordan Karma var forsvundet for øjnene af os, fortæller han og udtrykker sin store taknemlighed for alle dem, der har hjulpet med at lede efter Karma og han takker også metroxpress for at sætte fokus på hendes forsvinden.

Heltedåd: Hoppede i det iskolde vand og reddede Bølles liv
Heltedåd: Hoppede i det iskolde vand og reddede Bølles liv

Hvordan hun er kommet tilbage ved han ikke, men han er ret sikker på, at nogen har taget sig af hende og har afleveret hende i en bil at dømme ud fra bil- og hundepotespor i sneen. Derudover var Karma, trods sne og kulde, varm, da hun stod dér ude foran døren.

- Jeg er så glad for det menneske, der har kørt med Karma og taget sig af hende, siger han.

Faktisk håber han, at det er samme person, som påkørte hende, der har sørget for at få Karma sikkert tilbage.

- Jeg vil håbe, det er den person, der har kørt hende ned, der har afleveret hende. Så er alt tilgivet

Siger Kim Møller.

Gør dit kæledyr sådan med hovedet? Tag det straks til dyrlægen!
Gør dit kæledyr sådan med hovedet? Tag det straks til dyrlægen!

Kim Møller fortæller, at Karma har været lidt fortumlet og sky og har sovet rigtig meget ovenpå de seneste dages strabadser.

- Hun har nok også fået en hjernerystelse, men ellers kun et par smårifter. Jeg troede, hun var fuldstændig "smadret" og væk, siger Kim Møller, der stadig har svært ved at tro, at Karma rent faktisk er kommet tilbage.

- Chancen er én ud af en million, siger den meget lykkelige ejer.

Heller ikke hundens anden ejer Pia Bang troede sine egne øjne, da Kim Møller sendte hende en besked om, at Karma var dukket op foran hans hjem. Du kan se hendes reaktion i facebookopslaget herunder.

❤️❤️❤️KARMA ER HJEMME IGEN. I LIVE 󾌰 Vores smukke karma, er på utroligvis, kommet hjem igen, tilsyneladende helt...

Opslået af Pia Bang på 14. januar 2016

Natalie og Kim ledte efter ulv - redder udsultet hund
Natalie og Kim ledte efter ulv - redder udsultet hund

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx