Af EMILIE LANGBO HOLM, REALITYPORTALEN - 27/03-17 21:25; Opdateret: 27/03-17 21:59

Geggo og Cengiz skal giftes: Men de har mødt en afgørende forhindringGeggo og Cengiz skal giftes: Men de har mødt en afgørende forhindring

Da ‘Familien fra Bryggen’-parret Geggo og Cengiz skulle give Alba sit navn, overvejede de, om hun skulle døbes i kirken. De bestemte sig dog for, at når ingen af dem er troende, skulle hun istedet navngives.

storybild

Nu er det dog alligevel blevet tid til, at en fra den velkendte familie skal døbes.

»Jeg skal døbes, så Cengiz og jeg kan blive gift i kirken. Det er jo egentlig tarveligt, for det kunne jo lige så godt være Cengiz. Jeg ved ikke, hvad årsagen er, men han er god til at manipulere mig til at sige, at det er mig, der skal noget, og så er det lige pludselig bare sådan,« fortæller Geggo:

»Det er jo også dig, der vil have et kirkebryllup,« er Cengiz’ forsvar.

»Ja, det er også rigtigt. Jeg ved ikke helt, hvornår dåben skal være endnu, men det skal jo i hvert fald være inden brylluppet. Og jeg kunne da også godt tænke mig en dåbsfest, så jeg kan få dåbsgaver,« griner Geggo.

Geggo har desuden tidligere fortalt til Realityportalen.dk, at det er mest oplagt, at hun bliver døbt, fordi Cengiz på papiret er muslim.

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er oprindelig bragt på Realityportalen

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Det er århundredes største katastrofe...
bt.dk
Dansk hitmager har fået nyt job i...
bt.dk
Alle måbede over popstjernen på tv:...
bt.dk
Afsløring: Erdogans-stikkerlinje...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx