Af - 01/10-14 08:34; Opdateret: 01/10-14 10:49

Fogh samarbejder med gammel ven i nyt jobFogh samarbejder med gammel ven i nyt job

Den tidligere statsminister vil fremover rådgive om internationale forhold i samarbejde med sin tidligere spindoktor.

storybild

Der bliver intet politisk comeback for Anders Fogh Rasmussen. (Billede: Polfoto)

Tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen har går nu offentligt ud med, hvad han vil foretage sig, efter at han i går stoppede som generalsekretær i Nato. Og de Venstre-vælgere, som har sukket efter et politisk comeback fra Fogh Rasmussen, får ikke deres ønske opfyldt:

I stedet stifter den tidigere Venstre-formand sin egen virksomhed, Rasmussen Global, hvor han vil rådgive "regeringer, internationale organisationer og store virksomheder" om ”international sikkerhed, transatlantiske relationer, EU og globalisering”.

- Rasmussen Global vil hjælpe beslutningstagere til at fremme innovation, handel og sikkerhed i lyset af de nye globale udfordringer”, siger Anders Fogh Rasmussen.

Han indleder samtidig et samarbejde med sin tidligere spindoktor, Michael Ulveman, der i dag har sit eget kommunikationsbureau.

- Jeg er stolt af at fortsætte samarbejdet, skriver Anders Fogh Rasmussen på Facebook om Ulveman, der overtog posten som særlig rådgiver for Anders Fogh Rasmussen i 2005 og også fulgte med med til Nato, hvor han var rådgiver for Fogh Rasmussen frem til 2011.

Udover rådgivningsvirksomheden arbejder Anders Fogh Rasmussen også på en bog om ”de strategiske nøgleudfordringer i det 21. århundrede”. Om den tidligere statsminister allerede har kunder i butikken fremgår ikke.

På Twitter har Anders Fogh Rasmussens efterfølger som skatteminister, Socialdemokraternes Benny Engelbrecht, lykønsket Fogh Rasmussen med sin nye virksomhed. Det har han blandt andet gjort ved at linke til et oplæg hos Skat om alle de ting, man skal huske, når man starter ny virksomhed.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kronprins Frederik tog røven på...
bt.dk
Anfører Kjær støttede dopingdømt...
bt.dk
DMI: Så længe fortsætter varmen
bt.dk
Rektor efter aflysning af sidste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx