07/09-13 16:09; Opdateret: 07/09-13 16:52

Se hvem der skal stå for Grand Prix-showSe hvem der skal stå for Grand Prix-show

Professionel danser og sceneinstruktør har fået til opgave at stå for det forekommende Melodi Grand Prix.

storybild

Kenneth Kreutzmann er en erfaren herre (Billede: Polfoto)

Intet internationalt Melodi Grand Prix uden storslåede koreografier og et farverigt show, der helst skal slå benene væk under de 170 millioner mennesker, der kigger med på skærmen.

Det bliver den professionelle danser og sceneinstruktør Kenneth Kreutzmann, der skal løfte dansebyrden ved dette års internationale Melodi Grand Prix. Det oplyser DR's hjemmeside.

Kenneth Kreutzmann får titlen som ledende sceneinstruktør, og han skal stå for åbningen af showet og samtidig sørge for underholdning mellem numrene.

- Det er klart, at der er et kæmpe forventningspres, når 170 millioner tv-seere ser med. Så det handler om at holde hovedet koldt og tro på de enkle, gode idéer, fortæller han til DR's hjemmeside.

Det er ikke tilfældigt, at valget faldt på den 48-årige sceneinstruktør. Kreutzmann har stået i spidsen for sit eget dansekompagni, og han har iscenesat flere musicaler, blandt andet Elsk mig i nat og Den eneste ene.

Allerede nu har han ideer til, hvordan showet skal opbygges.

- Vores slogan "Join Us" er en ledetråd for arbejdet. Vi vil gerne involvere publikum mere. Og vi vil gerne nå helt ud til seerne, så de bliver berørt af det, de ser. Selvfølgelig skal det være flot og spektakulært, men det vigtigste er at fortælle en historie, som man kan identificere sig med, forklarer instruktøren til dr.dk.

DR kunne i mandags løfte sløret for, at det spektakulære show skal holdes i B&W-hallerne på Refshaleøen i København. Et valg som Kreutzmann finder inspirerende.

- Det rå skibsværft er en helt speciel location, som jeg vil tage ind i mine valg. Og at der er 60 meter til loftet kalder på, at der skal ske noget i luften, siger han.

Grand Prix-semifinalerne og finalen kommer til at ligge 6., 8. og 10. maj næste år.

/ritzau/


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Revy-krigen er afgjort: Denne revy er...
bt.dk
Fuld S-profil var rasende efter...
bt.dk
Nu sætter kronprins Frederik ord på...
bt.dk
Vildt vejr i vente: Her kan vi få 29...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx