Af - 14/09-16 14:24

Morsom Facebook-efterlysning af mistænkte IKEA-svindlere gav poteMorsom Facebook-efterlysning af mistænkte IKEA-svindlere gav pote

Nordsjællands politi står muligvis over for et gennembrud i en sag om to mistænkte IKEA-svindlere.

storybild

De to bedrageri-mistænkte har nu meldt sig selv til Nordsjællands Politi. (Arkivfoto.) (Billede: Scanpix)

Nordsjællands Politi står over for et muligt gennembrud i en bedragerisag, efter at de i går postede et opslag, der fik mange til at trække på smilebåndet.

Sagen drejer sig om to personer, som politiet mistænker for at have oprettet en konto i en fremmed persons navn for derefter at have shoppet 25.000 kroner i IKEA i Gentofte.

Dræbte mor og søn i IKEA: Nu truer de andre fanger ham på livet
Dræbte mor og søn i IKEA: Nu truer de andre fanger ham på livet

Da politiet havde skaffet billeder af de mistænkte, men ikke kendte deres identitet, offentliggjorde de billederne sammen med en særdeles morsom efterlysning på Facebook og Twitter. Her var flere af ordene stavet med blokbogstaver som om, de var IKEA-møbler.

- Faktisk er det direkte ulovligt, og derfor vil vi derfor gerne finde de to personers identitet, så vi kan sende en PATRULL ud og snakke med dem og måske UTRUSTA dem med en MULIG sigtelse for bedrageri, lød det blandt andet fra politiet.

YouTubere overnattede i IKEA: Sådan ville det gå i Danmark
YouTubere overnattede i IKEA: Sådan ville det gå i Danmark

Opslaget, som du kan se nedenfor, har siden hen genereret over tusind delinger og et hav af kommentarer på de sociale medier. Den store opmærksomhed førte samtidig til en masse henvendelser og tips, der kulminerede med, at de to mistænkte nu har meldt sig selv.

Billederne af de mistænkte er nu blevet slettet igen på Facebook af Nordsjællands Politi, der nu skal til at opklare, hvad der er hoved og hale i sagen.

LÆS OGSÅ: 20 beviser på at det bare er sjovere at handle i IKEA

LÆS OGSÅ: IKEA går nye veje - Klar med ny stor satsning

LÆS OGSÅ: Kanye West vil designe for Ikea: Sangtekst giver muligt spor på samarbejde

LÆS OGSÅ: IKEA trækker seks produkter tilbage: Overholder ikke loven

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx