Af Bo Poulsen - 05/11-17 17:07

Erik tjente millioner og skulle til at nyde sit otium - Men sådan gik det ikkeErik tjente millioner og skulle til at nyde sit otium - Men sådan gik det ikke

Han havde set frem til at bruge sin tid på jagt og biler og livet på den lade side. Men det blev bare slet ikke, som han havde forventet

storybild

Det er en kliché, men nogle mennesker lever for at arbejde og andre arbejder for at leve.

Danske Erik Rehnquist går formentlig under første kategori.

Sammen med sin makker Michael Mortensen solgte han nemlig husfirmaet FM-Søkjær til kapitalfonden Axcel i 2006 for et større millionbeløb.

Herefter stod han over for et tidligt otium, og han skulle bruge tiden på blandt andet jagt og biler, som ifølge Børsen er blandt hans helt store passioner. Altså han kunne udleve mange menneskers drøm om at nyde sit liv uden at behøve at løfte en pegefinger. Men det var bare ikke nok for den tømreruddannede Erik Rehnquist. Det skriver Børsen.

»Jeg fik nærmest et chok over mig selv. Jeg kunne ikke bare gå hjemme. Der var ingen, der havde brug for mig. For mange er det lykken at få den helt store lotterigevinst. Det var det bare ikke for mig. Det var helt klart en fejl at stå uden noget arbejde,« siger han til Børsen.

I 2013 da hans konkurrenceklausul udløb, grundlagde han virksomheden Milton Huse, som senest har målt et bruttoresultat på 35 millioner kroner.

De nu 55-årige Rehnquist fortæller, at Milton Huse er oppe på samme volumen af husbyggerier, som da han solgte FM-Søkjær til Axcel.

I år har de således haft til opgave at konstruere 400 huse. Milton Huse har sælgere rundt i landet. Hovedsageligt i det jyske, men der skulle ifølge Rehnquist komme to nye afdelinger i 2018. Han har 85 fastansatte i Milton Huse, der tegner og sælger huse.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tiltalt for kokainkørsel: Medinas...
bt.dk
Danske Spil: Her kommer årets første...
bt.dk
Dramatiske scener: Storbrand på hotel...
bt.dk
Formodet 'pakkebombe-mand' sprængte...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx