Af - 30/09-16 10:30

Modegigant åbner deres første butik i DanmarkModegigant åbner deres første butik i Danmark

Boozt.com – en af de største mode-webshops i Norden - åbner nu sin første fysiske butik i Danmark.

storybild

Online-gigant åbner nu outlet-butik i hovedstaden. (Billede: Scanpix/arkiv)

I starten af december slår den dansk-svenske mode-webshopgiganten Boozt.com dørene op til sin første fysiske butik i Danmark. Outlet-butikken på 1.300 kvadratmeter skal ligge i Copenhagen Designer Outlet ved City 2 , oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Mens Boozt.com i online-universet satser på de nyeste modetendenser, vil den fysiske outlet-butik markedsføre tidligere sæsoners mode-hit til nedsatte priser. Kunderne vil kunne vælge mellem omkring 400 modebrands som for eksempel Ralph Lauren og Polo.

Ditte: Derfor skal du smide håndklædet i omklædningsrummet
Ditte: Derfor skal du smide håndklædet i omklædningsrummet

- De nye outlet er i høj grad for dén forbruger, som ikke nødvendigvis vil have det sidste nye skrig, men mere er interesseret i at købe deres favoritmærker til en god pris og stadig ønsker et bredt udvalg og en masse varer at vælge imellem, siger Boozt.com’s administrerende direktør, Hermann Haraldsson.

Boozt.com’s sortiment baserer sig på analyser af store mængder data om forbrugernes præferencer.

Se billederne: Lingeri til mænd er den nye trend i soveværelset
Se billederne: Lingeri til mænd er den nye trend i soveværelset

- Når vi indkøber designer brands, er det ikke længere nok med den gode mavefornemmelse. Nej, det handler om at udnytte de digitale muligheder i indsamling af data. Vi har et helt team, som sidder med automatisk læring baseret på algoritmer og statistiske analyser for at spotte de næste trends, siger Hermann Haraldsson.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx