Af - 13/09-13 06:00

Vilhelmsen skraber stadig bundenVilhelmsen skraber stadig bunden

Trods et nyt superministerium er Annette Vilhelmsen (SF) fortsat regeringens mindst populære minister.

storybild

Annette Vilhelmsen (SF)er ikke blevet noget stærkt kort for regeringen. Trods et nyt ministerium er hun forsat regeringens mindst populære minister. (Billede: Polfoto/Polfoto / arkiv)

Trods sit indtog i det nye social- børne- og integrationsministerium er SF-formand Annette Vilhelmsen stadig regeringens mindst populære minister. Den nye ministerium var ellers skæddersyet til Vilhelmsen, så hun komme promovere mere klassiske SF-dyder, end hun havde mulighed for på posten som vækst- og erhvervsminister.

Bundplaceringen kommer ikke bag på politisk kommentar på TV 2 Henrik Qvortrup.

LÆS OGSÅ: Ekspert: Vilhelmsen er fejlcastet

- Hun taber de kampe, hun tager, senest med de 12 ugers øremærkede barsel til mænd, som ikke blev til noget. Hun formår ikke at sætte sig igennem internt i regeringen, og de sf'ere, der havde regnet med at SF's problemer var løst med en ny formand – for nu ville der blive ført klassisk sf-politik - har taget fejl. For hun har ikke kunnet levere, siger han og tilføjer:

- Og så kan man ikke beskylde hende for at have nationen i sin hule hånd, når hun taler. Nu (i går, red.) har hun lige fremlagt regeringens sociale 2020-plan, og det er altså lidt omstændigt, når hun skal fremlægge noget.

Ny vækst- og erhvervsminister er Henrik Sass Larsen (S). Han stryger direkte ind i top-10.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Real Madrid fik sejren foræret:...
bt.dk
Én spiller tager skylden for kæmpe...
bt.dk
Skuespiller venter barn med sin...
bt.dk
Ronaldo chokerer under interview: Er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx