Af Mads Brandsen - 25/09-17 11:58; Opdateret: 25/09-17 14:11

Kontroversiel blogger forlader parti: 'De diskriminerer mig, fordi min mand er rocker'Kontroversiel blogger forlader parti: 'De diskriminerer mig, fordi min mand er rocker'

En kandidat til kommunalvalget fra partiet Nye Borgerlige stiller ikke op alligevel, fordi partitoppen ikke ønsker en kandidat med rocker-relationer.

storybild

Nye Borgerliges partiformand, Pernille Vermund. (Billede: NIELS AHLMANN OLESEN)

Bloggeren Malene Staal, der har flere overtrædelser af navneforbud i pædofilisager på samvittigheden, er blevet vraget som kandidat for Nye Borgerlige ved kommunalvalget på Nordfyn til efteråret.

Det skriver hun på sin Facebook-profil.

Årsagen er, at hendes mand er tilknyttet rockergruppen Bandidos.

»Min sympati for Pernille Vermund og Nye Borgerlige er væk. Jeg blev kontaktet af Nye Borgerlige og bedt om at stille op. Men så fik jeg besked om, at jeg ikke kunne blive opstillet alligevel, fordi min mand er rocker. Hele min illusion brast. De stigmatiserer og diskriminerer mig, fordi min mand er rocker,« siger Malene Staal til Ekstra Bladet.

Siden sin medvirken i TV 2-programmet 'De Bortførte Børn' har Malene Staal flere gange overtrådt navneforbud i pædofilisager og er forleden blevet sigtet for at offentliggøre navnet på en 33-årig mand, der er tiltalt for overgreb på en fireårig pige.

»Jeg angrer det ikke. Så jeg har lige slået det op igen. Nu siger advokaten, at jeg skal besinde mig, fordi det kan blive til en frihedsstraf. Men jeg kender jo konsekvensen af det. (...) Jeg er da fuldstændig ligeglad. Jeg mener jo, at de skal hænges ud og hænges op,« har hun tidligere sagt til Fyens Stiftstidende.

Malene Staal har nu selv valgt at melde sig ud af Nye Borgerlige, skriver hun på Facebook.

Stifter og formand for Nye Borgerlige, Pernille Vermund, bekræfter kort Malene Staals udlægning af sagen over for BT.

»Så vidt jeg er orienteret, har hun fået at vide, at hun ikke kunne stille op til byrådet,« siger hun og henviser i øvrigt til medstifter Peter Seier Christensen, der har håndteret sagen.

Det har dog ikke været muligt for BT at træffe Peter Seier Christensen for en kommentar.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Husker du ham? Nu forklarer...
bt.dk
X Factor har allerede skabt årets...
bt.dk
Se BTs karakterer: Horsens snydt for...
bt.dk
Åbent brev: Landstræner var fuld...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx