Af - 28/06-16 14:29

DR-vært gav bryst i bussen: - Det er kraftedeme ulækkertDR-vært gav bryst i bussen: - Det er kraftedeme ulækkert

Den tidligere X Factor-vært blev overrasket over et verbalt angreb i bussen.

Bildstrecke im Grossformat »

Er det i orden at amme offentligt eller hører det til i private rammer?

Amme-debatten har fået nyt liv efter at den tidligere X Factor-vært, Signe Muusmann, har skrevet et indlæg i ‘Vores Børn,’ hvor hun fortæller om en kedelig oplevelse.

Signe Muusmann er mor til tre, og hun fortæller, at hun igennem årene har ammet på både trappesten, i prøverum, i Ikea og i Netto. Aldrig før har det givet negative reaktioner at give bryst.

Men forleden var hun i en bus på Nørrebro i København, og her blev det åbenbart for meget for en medpassager, da Signe Muusmann lagde sin datter til brystet, fordi hun var blevet utilfreds.

DR-værten fortæller, at hun sad på klapsædet bag ved barnevognen og dækkede sit bryst helt til med en stofble og et halstørklæde.

Ærlig Geggo: Så længe vil jeg amme min datter
Ærlig Geggo: Så længe vil jeg amme min datter

- Kort efter kommer en ganske almindelig og pæn dame på cirka 65 år ind i bussen. Hun ser på mig, ryster på hovedet, og jeg når knap nok at undre mig over reaktionen, før hun højlydt siger: ‘Det der kan man ikke. FØJ! Det er kraftedeme ulækkert,’ skiver Signe Muusmann.

DR-værten skriver videre, at hun blev helt ‘paf’ over reaktionen. Men hun skriver videre, at hun nægter at lade andre bestemme, om hun skal give bryst til sit sultne barn.

Hun droppede jobbet for at amme kæresten døgnet rundt
Hun droppede jobbet for at amme kæresten døgnet rundt

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx