Pia Kjærsgaards valgløfte: Det skal være slut med Caribien-turePia Kjærsgaards valgløfte: Det skal være slut med Caribien-ture

Pia Kjærsgaard vil have afskaffet turene til Caribien for kriminelle unge og misbrugere, hvis Dansk Folkeparti får de afgørende mandater.

storybild

(Billede: Polfoto)

Metroxpress har de seneste dage kunne fortælle, hvor der bliver brugt millioner på at sende unge misbrugere og kriminelle til Caribien i afvænning eller for at afsone.

Det sker på trods af, at der bliver røget hash og drukket alkohol på turene, hvilket har fået blandt andre Dansk Folkepartis tidligere formand, Pia Kjærsgaard, op i det røde felt.

”Det lyder bare så langt ude. Jeg forstår det ikke. Man hører hele tiden fra kommunerne, at de ikke har råd til ældre, omsorg og skoler, men her har de simpelthen en spand fyldt med guld, de bare kan hælde ud. Det er et kæmpe paradoks og helt uacceptabelt,” siger hun til metroxpress.

Christian begik knivrøveri: Her afsoner han i Caribien
Christian begik knivrøveri: Her afsoner han i Caribien

Én kommune har brugt 8 millioner skattekroner på at sende 12 unge misbrugere til Caribien, hvor de angiveligt vælter sig...

Posted by Pia Kjærsgaard on 3. juni 2015

Christian blev rockerlærling efter Caribien-tur
Christian blev rockerlærling efter Caribien-tur

Derfor har den nuværende værdiordfører da også et valgløft klar, hvis Dansk Folkeparti får de afgørende mandater efter valget. Så skal det nemlig være slut med at sende unge misbrugere og kriminelle til Caribien på skibsprojekter.

”Det skal det simpelthen, og kommunerne skal stå til ansvar for det her. Jeg vil ikke lukke de unge inde, men de skal ikke til Caribien. De har godt af frisk luft, men det kan de også få i Dyrehaven. Det her overskrider alle grænser for anstændighed,” siger Pia Kjærsgaard.

LÆS OGSÅ: Ammitzbøll: Forargeligt at kriminelle kommer på badeferie i Caribien

LÆS OGSÅ: Ung misbruger på Caribien-tur: Det var verdens marihuana-hovedstad

LÆS OGSÅ: Unge misbrugere får Caribien-ture for otte millioner kroner

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx