08/12-15 13:36; Opdateret: 08/12-15 14:11

33-årig mand erkender milliontyveri fra kinesisk stjerne33-årig mand erkender milliontyveri fra kinesisk stjerne

En kinesisk stjerne er blevet bestjålet for millioner. En 33-årig mand har nu erkendt tyveriet og er fængslet.

storybild

(Billede: Polfoto/AP)

En 33-årig polsk mand er tirsdag blevet varetægtsfængslet i 13 dage ved et grundlovsforhør i Dommervagten i København.

Han har erkendt at stå bag tyveriet af smykker, ure og kontanter for omkring fire millioner kroner, der tilhører den 37-årige kinesiske filmstjerne Tao Liu, som i disse dage befinder sig i København.

- Selv om jeg har udført denne gerning, vil jeg ikke skade nogen. Jeg ved, at jeg har gjort det, og jeg er meget skamfuld, og jeg fortryder meget, sagde manden i retten ifølge TV2.

Tyveriet skete på First Hotel Kong Frederik i København, hvor Tao Liu boede. Her brød manden ind på stjernens værelse ved hjælp af et metalværktøj, fortalte han i retten. TV2.

Samme værktøj brugte han til at åbne pengeskabet, som han var flygtet med. Det var ifølge TV2 et tilfælde, at han valgte den kinesiske filmstjernes værelse.

Kort efter midnat natten til tirsdag blev den 33-årige mand anholdt ved færgelejet i Rødbyhavn på Lolland.

Tao Liu, der blandt andet har været med i storfilmen "The Last Concubine", er på besøg i Danmark som led i et reklamefremstød for den danske skofabrikant Ecco.

Hun skrev mandag på det sociale medie Weibo, at hun havde været udsat for et tyveri fra sit pengeskab på First Hotel Kong Frederik i København.

- Pengeskabet i mit værelse og alt indeni blev simpelthen stjålet. Indeni var der smykker og ure til en værdi af fire millioner (yuan, cirka 4,31 millioner danske kroner, red.) og nogle kontanter. Hele pengeskabet blev stjålet. Dette er forfærdeligt, skrev hun ifølge tv2.dk.

LÆS OGSÅ: Mand anholdt med kinesisk filmstjernes smykker i Rødbyhavn

LÆS OGSÅ: Kinesisk filmstjerne udsat for milliontyveri i København

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx