Af - 21/02-16 08:29; Opdateret: 21/02-16 11:11

MGP-stjerne varmede pigehjerter landet over: Sådan ser Morten ud i dagMGP-stjerne varmede pigehjerter landet over: Sådan ser Morten ud i dag

MPG i 2002 var et år med mange ørehængere. Et nummer ramte dog lige ind i alle pigehjerterne dengang - nemlig ‘Du ikk’ som de andre pi’r’. Nu er drengen blevet voksen og hitter igen på ny.

Bildstrecke im Grossformat »

Der var ikke mange kolde pigehjerter, da Morten Filipsen, dengang kun 15 år gammel, gik på scenen til MGP og sang den stadig velkendte ørehænger ‘Du ikk’ som de andre pi’r’. Nu hitter han på ny med ét af sine musikalske projekter, In Memoirs, med sangen ‘Wish’. Det skriver BT.

Barnestjerne har de bedste grand prix-odds
Barnestjerne har de bedste grand prix-odds

Wish røg lynhurtigt til tops på den lytterbestemte hitliste i radioprogrammet Barometeret på P3. Den nye sang kan du se i videoen nedenunder.

Den dag i dag mærker Morten Filipsen stadig, at hans gamle MPG sang stadig er populær ude i nattelivet.

Monte Carlo-dreng skal være MGP-vært
Monte Carlo-dreng skal være MGP-vært

- Den bliver stadig spillet på diskoteket rundt omkring. Den er jo nærmest blevet en moderne klassiker, siger han til BT og siger også, at han stadig bliver genkendt i byen.

- Så sent som i sidste weekend var jeg på Karusellen. I løbet af én time var fire forskellige selskaber henne og spørge, om jeg ikke var ‘Morten Fillipsen fra MGP'. Det er helt sindssygt. Jeg fatter ikke, hvordan det stadig kan lade sig gøre, siger han til BT.

Sangen ‘Du ikk’ som de andre pi’r’ blev i 2008 optaget i Den Nye Sangskat.

Se og hør Emmas vindersang fra MGP
Se og hør Emmas vindersang fra MGP

Morten Filipsen dengang

Morten Filipsen nu


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx