Af Mads Brandsen - 24/01-18 18:43

Nevø blev gift med sin onkel og udløste bitter familiekrig: 'Det skulle have været en hemmelighed'Nevø blev gift med sin onkel og udløste bitter familiekrig: 'Det skulle have været en hemmelighed'

I dag er nevøen ikke på talefod med resten af familien.

storybild

Ragnhild Gregersen er sikker på, at hendes bror Poul Erik Nielsen er blevet snydt på det groveste. (Billede: Privatfoto)

Der er ingen udsigt til forsoning i en familie fra Randersegnen. Familien blev ramt af en bitter arvestrid som følge af, en 44-årig nevø valgte at gifte sig med sin 80 år gamle onkel, hvilket sikrede nevøen adskillige millioner kroner.

Mandag sendte TV 2 fjerde afsnit i serien 'Når arven splitter os' - cirka et år efter at søsteren til onklen, Ragnhild Gregersen, offentligt stod frem med sin kritik af ægteskabet med nevøen, som hun mener var rent proforma.

»Jeg tror ikke, min bror har vidst, hvad det er, han gik med til, fordi han var så dement, dengang de blev gift. Han ved ikke, at han er gift. Han ved ikke, hvad han har skrevet under på, hvis han har skrevet under på noget,« siger Ragnhild Gregersen i programmet.

Over for TV 2 giver den i dag 45-årige nevø nu sin version af historien.

Ragnhild Gregersen (længst til venstre) med sin bror Poul Erik Nielsen (i midten). De to slørede personer er deres bror og søster. Broren er far til den 44-årige landmand, der i 2014 blev gift med Poul Erik Nielsen. (Billede: Privat)

»Jeg var godt klar over, at der ville blive ballade. Det skulle have været en hemmelighed. Poul og jeg var enige om, at det ikke skulle frem, før han var død,« siger nevøen. som TV 2 har valgt at anonymisere.

Han fortæller, at han den dag ikke er på talefod med resten af familien.

Ragnhild Gregersen og en søster politianmeldte nevøen i 2016, da det efter et besøg i banken gik op for dem, hvad der var sket. Efter et års efterforskning for 'åger af særlig grov beskaffenhed' besluttede Statsadvokaten i Viborg imidlertid at droppe efterforskningen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Charlotte er alenemor til syv:...
bt.dk
Tre danske byer vil ændre navn
bt.dk
Dette må du ikke gøre, når du går i...
bt.dk
Efter vildt år: Superliga-klub i plus...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx