Af Niels Pedersen - 08/11-17 12:13

Politiet advarer: Hvis denne mand henvender sig til dig - så skal du IKKE give ham nogetPolitiet advarer: Hvis denne mand henvender sig til dig - så skal du IKKE give ham noget

Midt- og Vestsjællands Politi advarer alle borgerne om en svindler, som lokker penge fra godtroende bilister.

storybild

Det sker efter, at en 27-årig bilist tirsdag ved 14-tiden blev franarret 4.000 kroner af bedrageren, som benyttede sig af et særdeles velkendt trick.

Bilisten blev vinket ind på motorvejen af en udenlandsk mand, der stod ved en Mercedes. Manden fortalte, at han havde behov for nogle kontanter og fik overbevist den 27-årige om, at han skulle hjælpe ham. Til gengæld ville han give bilisten nogle guldsmykker. Sammen kørte de til to automater, hvor der blev hævet i alt 4.000 kroner.

»Men det hele var et stort svindelnummer. Guldsmykkerne var helt uden værdi. Det kostede den 27-årige bilist 4.000 kroner at være flink,« siger vagthavende ved Midt- og Vestsjællands Politi, Carsten Andersen.

»Vi har utallige gange advaret mod, at man standser op på motorvejen og hjælper andre bilister, som påstår at de mangler kontanter og tilbyder guldsmykker til gengæld. Lad være! Det er bedrageri,« fortsætter vagtchefen.

Når først ulykken er sket, er det meget svært for politiet at finde frem til gerningsmanden, som hurtigt forsvinder fra gerningsstedet.

»Vi tjekker selvfølgelig signalementet af gerningsmænd fra lignende forbrydelser, men det er svært at fange dem, fordi vi har så lidt at gå efter,« fortæller Carsten Andersen.

Offeret har følgende signalement af gerningsmanden.

  • 35-45 år gammel
  • Udenlandsk af herkomst. Manden talte engelsk
  • Almindelig af bygning
  • Sorthåret
  • Bar mørkeblåt jakkesæt
  • Kørte i en Mercedes på tyske nummerplader

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vild med Dans-sangerinde er gravid:...
bt.dk
24-årige Casper i mål i Norge efter...
bt.dk
Tv-seere sviner ung mor til efter...
bt.dk
Historisk ændring: Nu bliver det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx