Af Maria Christine Madsen - 05/05-18 08:17

Stor eftersøgning efter teenage-pige: 'Vi har ingen livstegn fra hende'Stor eftersøgning efter teenage-pige: 'Vi har ingen livstegn fra hende'

I et døgn har en ung pige på 17 år nu været forsvundet, efter hun i nedtrykt sindstilstand gik fra sit hjem i Vipperød.

storybild

17-årige Jennifer Mai Jensen (Billede: Midt- og Vestsjællands Politi)

Midt- og Vestsjællands Politi udsendte fredag aften en efterlysning af Jennifer Mai Jensen, der forlod sit hjem i Vipperød fredag morgen omkring klokken 08. Hun var i nedtrykt sindstilstand og medbragte ikke personlige ejendele.

Tidligt lørdag morgen oplyser vagtchef Lars Galasz, at man endnu ikke har fundet den forsvundne pige.

»Vi har ikke fået nogen livstegn fra hende, så vi fortsætter vores eftersøgning af hende i dag,« siger han og forklarer, at politiet 'starter stort op fra morgenstunden' og leder i et område omkring Holbæk og Vipperød, efter pigens familie og politiet også ledte efter pigen hele dagen fredag.

Siden efterlysningen blev sendt ud fredag aften, har politiet modtaget enkelte henvendelser fra borgere, der mener at have set en pige, der kunne være Jennifer, i Vejle, på Nørreport Station og i Sønderjylland.

»Men indtil videre antager vi, at hun er i det område, vi skal ud at lede i, fordi det er der, hun har den største tilknytning,« siger Lars Galasz.

Pigen har ingen ejendele med sig - og derfor heller ikke en mobiltelefon, som politiet kan bruge til at spore, hvor hun kan være.

»Vi er bekymrede over den situation, der er lige nu, og vi tager den meget alvorligt,« siger vagtchefen.

Jennifer Mai Jensen beskrives som 160-165 cm høj. Hun er almindelig af bygning med langt brunt hår og er formentlig iført mørke sneakers, blå jeans og en trøje.

Politiet beder alle, der måske ved noget om, hvor den forsvundne pige kan være, om at ringe til telefonnummer 114.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Wozniacki klar til ny Grand...
bt.dk
Det plejer vi ikke at få at vide:...
bt.dk
Haveredskab skyld i brand - i dag er...
bt.dk
Liverpool-stjerne blev scannet sent i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx