Af - 21/09-16 15:34; Opdateret: 21/09-16 16:03

Line antastet til fredagsbar: De ville røre mine bryster og lege med migLine antastet til fredagsbar: De ville røre mine bryster og lege med mig

En kvindelig studerende fortæller, hvordan fire unge mænd forulempede hende på vej til fredagsbar.

Bildstrecke im Grossformat »

Flere kvindelige studerende er de seneste to fredage blevet antastet ved Frederiksberg Campus i forbindelse med fredagsbar på universitetet. En af de unge kvinder er 22-årige Line, der af frygt for sin sikkerhed ikke ønsker at stå frem med sit fulde navn.

Kvindelige studerende forulempet efter fredagsbar: Gå ikke alene
Kvindelige studerende forulempet efter fredagsbar: Gå ikke alene


Omkring 21.30 forrige fredag er hun på vej til en hyggelig aften på universitetet, da hun går forbi fire unge mænd, der sidder ved en mørk varevogn og hører musik og snakker.

- Jeg tror først, at de også er til fredagsbar, men blot har ønsket at sidde lidt for sig selv. Men så løber to af dem forbi mig og råber, at de vil røre ved mine bryster, at de vil lege med mig og at jeg skal tage kjolen af, siger Line og fortsætter:

- Jeg tænker bare, at de er irriterende, så jeg går bare videre. Men så løber de to af dem igen forbi mig. Den ene tager fat i mig og rører mine arme og skuldre og siger, at han vil røre ved mig og lege med mig. Og jeg siger ‘nej,’ da den anden så løber ind i ham den første, så de begge vælter, fortæller Line, der forskrækket fortsatte til fredagsbaren.

Line fortæller, at oplevelsen var ubehagelig, men at hun hele tiden talte i telefon med en anden, og derfor ikke følte sig alene.

Josefine bor i et bagende varmt telt: Jeg kan ikke trække vejret derinde
Josefine bor i et bagende varmt telt: Jeg kan ikke trække vejret derinde

Hun fortæller, at de fire personer talte dansk men var af anden etnisk herkomst af udseende. De var normale af bygning og havde kort hår.Er du en af de kvinder, der har været udsat for at blive antastet på campus på Frederiksberg, eller ved du noget om sagen,? så skriv til journalist Christian Hansen på cha@mx.dk

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx