Af - 17/01-16 09:45

Her er det perfekte tip til at undgå at fryse om nattenHer er det perfekte tip til at undgå at fryse om natten

Ifølge en svensk overlevelses-ekspert kan du undgå 'nattefrost' under dynen ved at have en helt særlig og yderst smagfuld ting liggende på dit natbord.

Bildstrecke im Grossformat »

Med de arktiske temperaturer vi har udendørs i disse dage, kan det være svært at holde varmen. Også indenfor hvis man bor i gamle lejligheder eller huse, hvor vinduerne måske trænger til udskiftning.

Ifølge Niclaz Wictorsson, der er ordfører i det svenske 'överlevnadssällskapet' (overlevelsesforening, red.), kan man med simple tricks ret nemt vinde kampen mod kulden.

Lav den lækreste chokolade-dessert med bare to ingredienser
Lav den lækreste chokolade-dessert med bare to ingredienser

Overlevelses-eksperten giver især et særligt trick, som er guld værd, hvis man har svært ved at holde varmen om natten.

Over for svensk metro fortæller Niclaz Wictorsson, at det altid er godt at have et stykke chokolade liggende ved siden af sengen:

- Kroppens energi falder om natten, og et stykke chokolade kan hjælpe til at få varmeproduktionen i gang igen, siger han og understreger, at man sandsynligvis ikke vil fryse næste gang, man vågner.

Endnu en kløgtig grund: Derfor skal du spise masser af chokolade
Endnu en kløgtig grund: Derfor skal du spise masser af chokolade

Derudover giver Niclaz Wictorsson mere traditionelle råd som at tage varme sokker på og pakke sig ind i varme tæpper, hvis radiatorerne derhjemme ikke kan følge med. Og hvis det er rigtig koldt, har overlevelses-mesteren endnu et 'brandvarmt' råd:

- Gulve bliver ofte kolde, så jeg anbefaler hjemmesko og uldsokker. Er det koldt over en længere periode, kan du tapetsere gulvet med avispapir, siger han.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx