Af - 13/02-14 19:30; Opdateret: 13/02-14 21:16

Messerschmidt og Kofod i vildt skænderi: Tør øjnene!Messerschmidt og Kofod i vildt skænderi: Tør øjnene!

Plat og barnligt! Tør øjnene! Morten Messerschmidt (DF) og Jeppe Kofod (S) er røget i totterne på hinanden om, hvem der kom først med EU-forslag.

storybild

Det er altså mit forslag! Nej, jeg fandt på det for flere uger siden! Morten Messerschmidt (DF) og Jeppe Kofod (S) er tønet sammen i en sand Copy Cat-fight. (Billede: polfoto/arkiv)

- Jeg håber, du har fået tørret øjnene og glæder dig over at være kommet til de voksnes rækker.

Sådan skriver EU-parlamentariker Morten Messerschmidt (DF) på Facebook i dag, efter Socialdemokraternes spidskandidat til EU-parlamentsvalget Jeppe Kofod (S) har beskyldt Messerschmidt for at have tyvstjålet hans ide om, at alle spidskandidater til EP-valget til maj skal gå sammen om at få stoppet EU's milliarddyre rejsecirkus mellem Bruxelles, Strasbourg og Luxembourg.

Messerschmidt taget i kopi-brøler
Messerschmidt taget i kopi-brøler

- Alle mine andre kollegaer på Christiansborg ville holde sig for gode til at hugge andres arbejde på den pinlige, platte og barnlige måde, siger Jeppe Kofod med henvisning til, at han onsdag klokken 12 sendte en mail ud med ideen til alle de danske EP-spidskandidater til EP-valget – herunderMorten Messerschmidt.

Klokken 16.56 samme dag lancerede Messerschmidt sammen sammen med EP-spidskandidat Morten Helveg Petersen (R) et tilsvarende forslag på bt.dk.

Det fik Ellen Trane Nørby, politisk ordfører for Venstre og indtil for nylig EP-spidskandidat, til at blande sig i Copy Cat-fighten. Allerede onsdag aften hvæssede hun kløerne på Twitter og mindede sine følgere om, at Messerschmidt før er blevet taget i kopi-politik.

Over for metroxpress uddyber hun i dag:

- Det er øjensynligt blevet et mønster for Messerschmidt, at han kopierer andres arbejde, siger hun med henvisning til, at metroxpress for en måned siden afslørede, at Messerschmidt havde oversat en britisk EU-kollegas blog-indlæg og publiceret det i eget navn på Facebook.

Messerschmidt vrider sig efter kopi-brøler
Messerschmidt vrider sig efter kopi-brøler

Hun tilføjer:

- Jeg synes, det er naiv-populisme, når det er værst. Der er jo ikke nogen, der har monopol som sådan på politiske ideer, men at kopiere på den her måde er udtryk for en uendelig dårlig stil.

Messerschmidt har ikke reageret på metroxpress' gentagne henvendelser i dag.

På Facebook skriver han, at Morten Helveg Petersen og han om to-tre udgoicver udgiver en fælles bog, hvori de netop forstlår, at danske EU-parlamentarikere skal stå skulder ved skulder i kampen mod EU's rejsecirkus.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Legendarisk dansk band: Ulovlig trick...
bt.dk
Kammeradvokaten afslører om Stein...
bt.dk
Sikker sejr til Randers: Brandvarm...
bt.dk
Voldsomt overfald: 23-årig kvinde...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx