Af - 02/04-16 21:03; Opdateret: 02/04-16 22:54

Stor politiaktionen ved kollegium efter fund af farligt kemikaliumStor politiaktionen ved kollegium efter fund af farligt kemikalium

Københavns Politi er netop i gang med en større poltiaktion ved et kollegium på Vestamager.

Ved du noget? Kontakt redaktionen på amb@mx.dk


Politi, brandvæsen og bomberyddere er i øjeblikket massivt tilstede ved Grøndjordskollegiet på Vestamager i København, efter man har fået en anmeldelse om mistænkelige forhold, der involverer et kemikaliefund.

- Vi fik en anmeldelse cirka 16.5o om et mistænkeligt forhold derude, som vi nu er i færd med at undersøge, siger vagtchef Michael Poulsen til metroxpress.

Hvad det er, man er ved at undersøge, vil han dog ikke yderligere uddybe. Men ingen beboere skulle dog være blevet evakukeret på grund af aktionen.

Ifølge dr.dk skulle der være tale om et kemikalie, som et par unge mennesker har lavet og smurt på en genstand, som politiet pt. ikke vil oplyse, hvad er.

- Vi har mænd derude på grund af noget stof, vi ikke ved, hvad er og som vi undersøger farligheden af, siger Gunnar Nørager, central efterforskningsleder i Københavns Politi, til dr.dk.

- Det er kun farligt, hvis man rører ved det, så kan det sprænge, siger han.

Politiet bekræfter også over for dr.dk at have fat i to unge mennesker, der har kendskab til det påsmurte kemikalie. Det er dog uivist, om der er tale om en lovovertrædelse.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vildt Eriksen-show i sikker sejr!...
bt.dk
Tidligere S-minister afværger...
bt.dk
Remee er ikke imponeret over Sanne:...
bt.dk
S: Skilsmissepar skal tvinges til en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx