Af - 28/10-16 13:19

Bartender: Denne fordom om fyre i byen skal du glemmeBartender: Denne fordom om fyre i byen skal du glemme

Metroxpress jagter sandheder fra byens bartendere. Denne gang handler det om velkendt forestilling omkring betjening i baren.

Bartender Nicklas Jørgensen tager imod i de lækkert indrettede lokaler i den nyåbnede cocktailbar Helium i København. I den hyggeligt dunkle belysning og i stearinlysenes skær, fortæller han metroxpress om jobbet som bartender.

Nicklas Jørgensen fortæller passioneret om alt fra helt særlige ingredienser, custommade drinksglas og teknikker til de spændende mennesker, han møder, når han står bag baren.

Og når snakken falder på at betjene cocktailbarens gæster, vil han klart aflive en fordom om, at det er nemmere at komme til i baren, når man er kvinde.

- Det er ikke sværere som fyr. Hvis man kigger på det som forretningsmand, så er det drengene, der lægger pengene, siger Nicklas Jørgensen og tilføjer samtidig, at han ikke siger, at piger ikke er selvstændige og ikke betaler selv.

Hans erfaring er, at det derimod sker på natklubber, at damerne kommer til først. Men på cocktailbarer genkender han det ikke.

Læs mere om Helium her.


LÆS OGSÅ: Bartender: Her er det mest irriterende, folk gør i byen

LÆS OGSÅ: Nordens bedste bartender er dansk: Sådan laver du hans vinder-drinks

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx