Af - 15/09-16 15:10; Opdateret: 16/09-16 08:53

Metroxpress ‘smider’ kameramand ud af flyver i 3.000 meters højdeMetroxpress ‘smider’ kameramand ud af flyver i 3.000 meters højde

I aften går MX i mere end en forstand i luften og ‘smider’ deres egen kameramand ud af et fly fra tre kilometers højde. Han er naturligvis iført faldskærm OG kamera og vil derfor filme det hele live via Facebook, imens han drøner mod jorden med 200 km/t.

storybild

Har du altid gået med en drøm om at springe faldskærm, men aldrig turdet eller taget dig sammen for at få det gjort? I aften kan du komme et stykke nærmere fantasien, når metroxpress ‘smider’ kameramanden Casper Søby Hansen ud af en flyver i 3.000 meters højde og transmitterer det hele live via Facebook.

Casper har aldrig før sprunget faldskærm, men i mange år haft det som en ting øverst på sin ‘bucketlist’:

- Det har altid været en ting, som jeg gerne vil prøve her i livet. Det, at hænge i luften i et frit fald og mærke adrenalinen pumpe rundt i hele kroppen, siger han dagen før dagen og fortæller, hvorfor det er vigtigt for ham at leve en actionfyldt tilværelse:

Danskere frygter det kedelige liv: Fylder hverdagen med vild action
Danskere frygter det kedelige liv: Fylder hverdagen med vild action

- Lidt karikeret kan man sige, at jeg gør det her for at få et ordentligt cirkelspark i bollerne, så jeg kan mærke, at jeg lever. Det giver mig nemlig en følelse af liv, når jeg tester mig selv og mine grænser af, siger han og løfter sløret for, om der - her dagen inden døren til det lille propelfly går op, og han tager springet ud i intetheden - er nerver på:

- Jeg er totalt fyldt med sommerfugle i maven, og jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke var bange. Tanken om at faldskærmen ikke udløser, og jeg flyver mod jorden med 200 km/t., har da strejfet mig, men det kan jeg ikke tænke på. Lige nu handler det bare om, hvor fedt det bliver, siger Casper, som ikke vil stå på mål for, hvad der kommer til at flyve ud af munden på ham, når han suser gennem luften:

TV: Her springer vild vovehals ud fra fly uden faldskærm
TV: Her springer vild vovehals ud fra fly uden faldskærm

- I kan nok godt forvente jer lidt af hvert. Jeg tror, jeg bliver temmelig overgearet og kommer til at sige nogle sjove ting i den pressede situation lige inden springet. Men det er lige meget, og alt i alt glæder jeg mig helt vildt og tror, det bliver en oplevelse for livet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx