Af Ritzau - 25/10-16 17:19; Opdateret: 25/10-16 21:57

Politiet anholder to mænd i forbindelse med drabsforsøgPolitiet anholder to mænd i forbindelse med drabsforsøg

Dødfunden kvinde var i familie med offer for et groft overfald, men hun har ikke været udsat for forbrydelse.

storybild

Natten til mandag blev en mand fundet i lastrummet på en varebil. Han var sølet ind i blod og benzin. To mænd er fængslet for drabsforsøg, og en tredje vil tirsdag aften blive krævet fængslet. Desuden er en kvinde, der var i familie med offeret, fundet død på en mark. Hun har dog tilsyneladende ikke været udsat for en forbrydelse. Arkivfoto. (Billede: Free/Www.colourbox.com)

I en højst usædvanlig sag om drabsforsøg og mishandling har Nordjyllands Politi natten til tirsdag anholdt yderligere to mænd.

Mandag eftermiddag blev to andre mænd i sagen varetægtsfængslet i fire uger.

Sagen begyndte at rulle, da der ved 01-tiden natten til mandag skete et færdselsuheld i krydset mellem Tuenvej og Skagensvej i Elling nord for Frederikshavn.

Her påkørte en varebil en knallert, så knallerten væltede. Knallertkøreren kom ikke alvorligt til skade, men da han henvendte sig til føreren af varebilen, stak denne af.

Da knallertkøreren derefter kiggede ind i bilens varerum, ventede der ham et grusomt syn. I varerummet lå en voldsomt mishandlet 35-årig mand smurt ind i blod og overhældt med benzin.

Det har senere vist sig, at offeret havde tre kraniebrud og flere knivstik i maven.

Ti minutter senere anholdt politiet en 41-årig mand i nærheden. Han mistænkes for at have kørt varebilen. Og kort før klokken 04 blev en 30-årig mand anholdt.

Begge mændene er fra Skagen, og de blev mandag aften varetægtsfængslet i fire uger for drabsforsøg.

Men sagen skulle udvikle sig yderligere. På en mark syd for Elling Å - omkring 350 meter fra uheldsstedet - fandt politiet en 50-årig kvinde liggende død. Hun var i familie med det ilde tilredte offer i varebilen.

- Findestedet og relationerne taget i betragtning, så behandlede vi dødsfaldet som mistænkeligt, udtaler vicepolitiinspektør Frank Olsen i pressemeddelelse.

Han forklarer, at der blandt andet blev tilkaldt teknikere og patruljehunde til at undersøge omstændighederne nærmere.

Selv om det endelige resultat af obduktionen endnu ikke foreligger, så tyder de foreløbige undersøgelser dog på, at der ikke ligger en forbrydelse bag kvindens død.

Natten til tirsdag førte efterforskningen så politiet til en ejendom i Elling.

Ved 01.45-tiden blev en 36-årig mand anholdt på ejendommen og to en halv time senere blev en 48-årig mand anholdt.

Politiet har siden løsladt den 36-årige, mens den 48-årige er blevet sigtet for drabsforsøg. Han er tirsdag aften blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Det vides ikke, om kendelsen blev kæret, eller hvordan den 48-årige forholder sig til sigtelsen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx