Af Peter Voergaard - 29/04-18 14:36; Opdateret: 29/04-18 14:50

Tre unge kørte over for rødt og bragede ind i bil med mor og to børn - nu er der nyt i sagenTre unge kørte over for rødt og bragede ind i bil med mor og to børn - nu er der nyt i sagen

To mænd på 18 år og en dreng på 17 år har meldt sig selv, efter de var stukket af fra et færdselsuheld i Aarhus tidligere søndag. Det oplyser Østjyllands Politi.

storybild

Arkivifoto:RB plus. Politiet vil slå kriminelle med datavåben. Nyt it-system skal gøre det lettere for politiet at hente data om personer. På sigt skal det forudsige kriminalitet. Men det er ikke en mirakelkur, lyder det. Arkivfoto: RB Plus. Politiet går flittigt i egne fotofælder. Politiets køretøjer blev fanget i at køre for stærkt af deres egne fotofælder mindst 189 gange i 2015. Det er en stigning på cirka 41 procent fra 2014.Arkivfoto: Politi politibil udrykning på Toftegaards Plads i Valby. (Foto: Nils Meilvang/Scanpix 2017) (Billede: Nils Meilvang)

Ulykken skete klokken 09.15 i krydset mellem Randersvej og Brendstrupgårdsvej.

De tre unge mænd kørte over for rødt og ind i en bil med en mor, der havde sin fire-årig pige og otteårig dreng i bilen. Moderen og børnene blev alle kørt til kontrol på skadestuen, hvor det viste sig, at den 8-årige dreng have brækket kravebenet.

Mændene, der meldte sig klokken 11.30, har forklaret politiet, at de gik i panik efter uheldet og derfor stak af.

Den 18-årige fører af den sorte peugeot pådrog sig ved uheldet et mindre sår i panden. Det viste sig, at han ikke havde kørekort, hvorfor han blev sigtet for at køre uden førerret. Han er nu blevet sigtet for at køre over for rødt og for at stikke af fra et færdselsuheld.

Østjyllands Politi er ved at undersøge om den 18-årige fører har været involveret i et færdselsuheld tidligere søndag morgen, hvor en personbil blev snittet af en modkørende bil.

Var du vidne til episoden, eller kender du de berørte, så vil BT meget gerne høre fra dig på 1929@bt.dk

Hvis man har oplysninger, man vurderer kan være relevante for politiet, kan man ringe 114.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fire bandefolk dømt - afpressede...
bt.dk
Zobel i millionhandel: Sælger villaen...
bt.dk
Nicki Minaj bekræfter rygte: Jeg...
bt.dk
Maleri af kronprins Frederik deler...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx