Af Ritzau - 09/12-16 10:10; Opdateret: 09/12-16 15:11

Politiet sigter ung jyde for at voldtage 15-årig kusinePolitiet sigter ung jyde for at voldtage 15-årig kusine

En pige fra Vendsyssel har på grund af trusler ventet to år med at anmelde voldtægt, oplyser politiet.

storybild

Fredag bliver en 20-årig mand fra Vendsyssel fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Hjørring. Han er sigtet for at have voldtaget sin kusine. (Billede: Free/Jan Bjerre Lauridsen, Ritzau)

Nordjyllands Politi har fredag morgen anholdt en 20-årig mand og sigtet ham for at have voldtaget sin kusine i december 2014, da hun var 15 år gammel.

Den unge mand, som ligesom kusinen er fra en mindre by i Vendsyssel, er blevet fremstillet i grundlovsforhør, men dommeren i Retten i Hjørring mente ikke, at der var beviser nok til at varetægtsfængsle ham.

Den 20-årige vil dog være anholdt indtil mandag, hvor han igen kan blive fremstillet i grundlovsforhør, hvis politiet har fundet flere beviser imod ham. Hvis ikke, vil han blive løsladt.

Det oplyser anklager Peter Rask.

Pigen er i dag 17 år gammel. Hun har fortalt politiet, at hun har ventet to år med at anmelde sin fætter for voldtægt, fordi han truede hende.

- Han truede med at slå hende ihjel, hvis hun sagde noget til politiet.

- Det er også grunden til, at vi vil kræve, at han bliver varetægtsfængslet. Det er nærliggende at tro, at han kunne finde på at true hende igen, siger anklageren.

Det vides endnu ikke, hvordan den 20-årige forholder sig til sigtelsen, da politiet fredag formiddag endnu ikke er færdig med at afhøre ham.

Anklagemyndigheden vil begære lukkede døre under grundlovsforhøret.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Brøndby-angribers mareridt: Lang...
bt.dk
Rektor mødte ind til chokerende syn i...
bt.dk
Blomsterhandler om Kronprinsen: Det...
bt.dk
Gymnasieelever raser over rektor:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx