Af Maria Christine Madsen - 13/07-17 09:39

Kvinde klædte om i fitness-center: Så opdagede hun, hvad instruktøren havde gang iKvinde klædte om i fitness-center: Så opdagede hun, hvad instruktøren havde gang i

Da to unge kvinder pludselig så en hånd med en mobiltelefon stikke frem over et af skabene i omklædningsrummet, hvor de var ved at skifte tøj, blev de klar over, at noget var helt galt.

storybild

Det viste sig, at en 22-årig mandlig instruktør-elev hos Helsinge Fitness i Helsinge havde besluttet sig for at filme de to piger i smug, mens de klædte om, fordi han syntes, at den ene af dem så smuk ud.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Efter de to unge kvinder på 19 og 21 år opdagede hans hånd stikke op over et af skabene den 17. marts i år, reagerede de omgående ved at fortælle det til centeret, som bortviste manden og anmeldte det til politiet.

Den 22-årige blev efterfølgende sigtet og senere tiltalt for blufærdighedskrænkelse.

I denne uge har sagen været for Retten i Helsingør, og den nu tidligere instruktør-elev forklarede ifølge Frederiksborg Amts Avis, at det var en pludselig indskydelse, der fik ham til at filme kvinderne, og at han havde slettet optagelsen, der kun varede få sekunder, bagefter.

Han blev idømt seks dagbøder á 500 kroner.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bilist kørte over for rødt: Mor med...
bt.dk
Stunt-ekspert om Jakob Oftebros...
bt.dk
LIGE NU: Massevis af danskere hylder...
bt.dk
Skudramt lærer tackler elev og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx