Af - 07/05-14 12:35; Opdateret: 07/05-14 13:35

Historien om 6-årig dreng i havnen var løgnHistorien om 6-årig dreng i havnen var løgn

Historien om 6-årige Julius, som i weekenden på brutal vis blev kastet i vandet af to ukendte gerningsmænd, viser sig at være løgn.

storybild

Historien om 6-årige Julius, som i weekenden på brutal vis blev kastet i vandet af to ukendte gerningsmænd, viser sig nu at være løgn. (Billede: Polfoto)

Forældre med små børn i nærheden af Nakskov på Lolland har siden i søndags holdt vejret i en blanding af spænding og rædsel.

De to gerningsmænd, som i weekenden på brutal vis kastede den forsvarsløse og blot 6-årige Julius i vandet ud fra en badebro, var nemlig stadig på fri fod.

Lige indtil i morges. Her viste det sig, at de to gerningsmænd slet ikke fandtes, og at Julius slet ikke var blevet kastet i vandet.

Det skriver Ekstra Bladet.

6-årig smidt i vandet af mænd - Politiet mangler vidner
6-årig smidt i vandet af mænd - Politiet mangler vidner

Det hele var en løgn konstrueret af Julius selv og dennes to år ældre søster.

- Vi fik besøg af forældrene her til morgen, der fortalte, at de to børn havde været bange for at blive skældt ud, fordi de var kommet våde hjem. Derfor fandt de på at sige, at Julius var blevet smidt i vandet og måtte reddes af søsteren. I virkeligheden var han faldet i under leg, og derfor måtte søsteren også hoppe i og få ham op igen. Der var ikke nogen, der skubbede, siger politikommissær Bo von Würden til Ekstra Bladet.

Politikommissæren fortæller, at forældrene var meget flove og kede af af børnenes løgn.

- De var meget lidt stolte over situationen. Og det kan man godt forstå. Det er en ret vild historie at finde på. Men tydeligvis måtte de slet ikke lege nede ved vandet, lyder det.

Politiet har siden søndag brugt meget tid og ressourcer på at undersøge gerningsstedet og afhøre vidner om episoden. Dog har det undret dem, at de aldrig blev kontaktet af nogen, der havde set eller hørt, at drengen skulle være blevet hevet skrigende hen ad jorden og kastet i vandet.

- Hvis det var rigtigt, havde det jo være meget alvorligt. Men vi har bare aldrig oplevet før, at nogen har gjort sådan noget. Så derfor undrede vi os da lidt, siger Bo von Würden.

Ifølge Ekstra Bladet får de to børns usandheder ingen retslige konsekvenser, da de er under den kriminelle lavalder.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Prins Harry har valgt sin forlover...
bt.dk
Forhandlere er gået hjem: Her er...
bt.dk
Markant profil i hårdt angreb på sit...
bt.dk
Nægtede at følge...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx